Stepstone

Stepstone is één van de bekendere jobsites die bedrijven helpt bij het rekruteren van capabel personeel en werkzoekenden aan een baan helpen die aansluit op hun talent en wensen. Niet voor niets al vele jaren de vaste en vertrouwde partner van menig internationaal bedrijf en professional.Stepstone is sinds 1996 actief en heeft zijn sporen in acht Europese landen verdiend, waarvan België er één is. Vele mensen hebben hier een droombaan gevonden en vele bedrijven zijn uit de brand geholpen door het vinden van goed geschoold personeel met het DNA waar het bedrijf bekend om staat en om wordt gelauwerd. In België alleen zijn er altijd rond de zes á zevenduizend vacatures beschikbaar op Stepstone. Kansen genoeg dus om te slagen op de arbeidsmarkt! In elke bedrijfstak is een geschikte vacature te vinden. Of u nu op zoek op bent naar een baan in sales of naar een baan in de zorg.

Stepstone werkt erg simpel. Als professional kunt u uw eigen CV uploaden. Dat heeft als voordeel dat u ook de ‘verborgen banenmarkt’ kunt bestormen. Wie weet ziet een recruiter  u als een aanwinst voor het bedrijf. Daarnaast kunt u ook gewoon de database doorzoeken. Ook is er de Jobagent die u banen kunt toesturen die bij uw eisenpakket aansluit. Zo bent u meteen op de hoogte als er een interessante vacature vrijkomt.

Stepstone is de jobsite voor zowel professionals als bedrijven. Vacatures en CV’s maken deze website tot een goed beginpunt van een lange zoektocht. Alhoewel, met Stepstone kan de zoektocht zomaar in een zucht gepiept zijn.