Aankoper (m/v) ()

Beschrijving:

Imtech is een Europese technische dienstverlener op het gebied van werktuigbouw, elektrotechniek, ICT met circa 27.400 medewerkers, ruim 5,1 miljard euro aan opbrengsten en meer dan 425 vestigingen, waaronder 345 vestigingen in Europa en 80 maritieme (service) vestigingen langs belangrijke scheepvaartroutes.

In België bestaat Imtech uit 1200 medewerkers en dit in 20 vestigingen.

Imtech Traffic & Infra verzorgt complete elektrische, mechanische en ICT oplossingen voor objecten in de verkeersinfrastructuur zoals tunnels, bruggen, sluizen, etc. Snelwegsignalering (trajectcontrole, flitspalen, handhaving) en verkeersinstallaties (regelaars, variabele busbanen, lussen) zijn competenties die wij al jaren integreren in onze steeds veranderende infrastructuur. Verandering betekent flexibiliteit, kennis, gedrevenheid, opportuniteit.

Voor onze vestiging te Drongen, gespecialiseerd in  Traffic & Infra zijn we op zoek naar een Aankoper om onze Purchasing & Logistics afdeling te versterken.

 

De afdeling Purchasing & Logistics beheert de Aankoop en Logistieke activiteiten voor heel Imtech Traffic & Infra België. Als Aankoper werk je binnen een klein dynamisch team en rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Procurement & Logistics

  • Als Aankoper sta je in voor de dagdagelijkse aankopen voor de uitvoerende afdelingen;
  • Je evalueert de dienstverlening van de verschillende leveranciers door de afgesloten contracten kritisch te bekijken en streeft naar productieve partnerships;
  • Je gaat pro-actief op zoek naar alternatieve leveranciers en/of toepassingsgebieden;
  • Je draagt actief bij tot de continue verbetering van het aankoopproces;
  • Samen met de Manager Procurement & Logistics sta je in voor het negotiëren en beheren van aankoopcontracten. Hiervoor krijg je de verantwoordelijkheid om je in te werken in bepaalde segmenten van de (technische) producten en diensten van Imtech Traffic & Infra, zodat je kan optreden als technisch kennisdrager tijdens de onderhandelingen.

·         Je hebt een Bachelor of Master diploma of je bent gelijkwaardig door ervaring;

·         Bij voorkeur heb je al enkele jaren ervaring in Purchasing;

·         Naast het Nederlands heb je ook een goede kennis van Frans en Engels. Kennis van Duits is een pluspunt;

·         Je hebt sterke onderhandelingsvaardigheden;

·         Je communiceert vlot op alle niveaus, zowel intern als extern;

·         Je kan zelfstandig en resultaatgericht werken;

·         Je hebt een kritische ingesteldheid;

·         Je hebt een hands-on mentaliteit en denkt creatief mee.

Imtech biedt je een technologisch uitdagende functie met reële verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief binnen een internationale groeiende firma.

Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met interessante extralegale voordelen.

Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan via bovenstaande button.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Eline De Nys, 0491 62 32 28

Wil je meer weten over Imtech Belgium nv kijk dan op https://www.imtech.be

 

Ben je zelf niet onmiddellijk geboeid door deze functie maar ken je iemand die interesse zou kunnen hebben, aarzel niet hem/haar deze vacature door te sturen

 

Noot voor bureaus:

Imtech Belgium heeft er voor gekozen deze vacature middels eigen wervingsinspanningen in te vullen. CV’s die door bureaus ongevraagd worden gepresenteerd zullen niet in behandeling worden genomen.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *