Account Executive ()

Beschrijving:

Bisnode is dé specialist en marktleider in marketing data voor BtoC en BtoB.

Meer dan 70% van de top 200 adverteerders en grote KMO’s in België doen al jarenlang een beroep op onze expertise. In eerste instantie voor hun dialogue marketing: de relatie bouwen en onderhouden met hun klanten, in alle stadia van de customer life cycle, via een mix van online en offline kanalen. Sommige klanten spreken daarenboven onze 30-jarige ervaring aan om hun marketing database op een operationele wijze te outsourcen en te laten beheren. Ten slotte staat onze expertise de laatste jaren meer en meer in dienst van de hele organisatie van onze klanten. We bieden consultancy en operationele ondersteuning in het verbeteren van de data quality binnen hun processen. Het resultaat is een tastbare ROI door een (real-time) integratie van de beste klantengegevens die in de markt beschikbaar zijn in hun billing, customer service, CRM, business intelligence enz.

Bisnode, gesitueerd in Anderlecht, telt meer dan 200 medewerkers en maakt deel uit van de Zweedse Bisnode Group dewelke actief is in 19 Europese landen.

Wij wensen op korte termijn ons Sales team te versterken met een (m/v) :

• Als data solutions believer ontwikkelt u partnerships met onze klanten en prospecten en overtuigt u hen om data te transformeren in bruikbare inzichten.
• U identificeert nieuwe commerciële opportuniteiten en ontwikkelt deze zodat klanten rendabele one-to-one relaties met hun consumenten kunnen uitbouwen.
• U biedt advies en oplossingen die passen binnen de CRM approach en cross chanel communicatie inspanningen van de adverteerder.
• U bent verantwoordelijk voor de opvolging van klantenprojecten.
• U heeft een hogere opleiding genoten (economie of marketing) en heeft reeds een eerste commerciële ervaring, bij voorkeur in de dienstensector.
• U kan gestructureerd werken en bent een problem solver met een uitgesproken commerciële drive.
• U bent pro-actief, en houdt van uitdagingen.
• U heeft een analytische geest die toelaat om de complexiteit van onze informatica behandelingen en marketingoplossingen onder de knie te krijgen.
• U bent tweetalig (N/F) met een goede kennis van het Engels.
Bisnode biedt u de mogelijkheid om voor een marktleider te werken en innovatieve en hoogkwalitatieve projecten te ontwikkelen samen met onze prestigieuse klanten.

Bisnode is een organisatie die zowel het persoonlijk initiatief als de teamspirit aanmoedigt. Naast een aantrekkelijk salaris en een bedrijfswagen, bieden wij een heel aantal extralegale voordelen en doorgroeimogelijkheden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *