Account Manager Konvert Interim Geel ()

Beschrijving:

Konvert Interim is een op en top Belgisch familiebedrijf dat al bijna 50 jaar borg staat voor kwaliteit en service in de uitzendsector. Met meer dan 200 toegewijde medewerkers en meer dan 50 kantoren behoort Konvert Interim vandaag tot de nationale top 10. “We work as one” is de perfecte synthese van de identiteit van Konvert Interim. Wij zoeken voortdurend getalenteerde en enthousiaste medewerkers die mee het verschil kunnen maken in onze verdere expansie.

Als office manager ben jij de manager van het Konvert Interim uitzendkantoor in jouw regio. Je bent verantwoordelijk voor de commerciële uitbouw van het kantoor, waarbij je een team coacht van een aantal uitzendconsulenten. Je onderhoudt op regelmatige basis contacten met klanten én prospecten en bouwt je netwerk verder uit. Hierbij ga je steeds op zoek naar vacatures , tijdelijke of met optie vast, die met de professionele hulp van jouw kantoor kunnen worden ingevuld. Dagelijks moedig jij jouw team aan om deze vacatures snel in te vullen met de op dat ogenblik meest geschikte kandidaat én om blijvend op zoek te gaan naar potentiële uitzendkrachten. Je ziet er ook op toe dat de administratie van het kantoor op een correcte manier wordt afgehandeld. Kortom, je bent veel op de baan en kan tegelijk het kantoor “managen”.

De ideale kandidaat..

– is een gedreven, energieke en klantgerichte durver

– neemt initiatief

– kan motiveren en overtuigen

– heeft een groot leervermogen

– en kan het overzicht bewaren.

Een Bachelor of Master opleiding in een bedrijfs   of HR gerelateerde richting aangevuld met een eerste commerciële en/of leidinggevende ervaring is wenselijk.

Als Office Manager heb je een gevarieerde functie met zeer diverse contacten. Bovendien leer je heel wat bedrijven en sectoren kennen. Je krijgt de kans om te werken als een echte ondernemer en om jouw leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen.

Je wordt hierin begeleid door o.a. een goede opleiding, geavanceerde tools en tal van ondersteunende diensten.

Interesse in deze functie? Aarzel dan niet om uw cv met motivatiebrief door te sturen naar [email protected] en vernoem hierbij volgende referentiecode in het onderwerp: STS-OM-GEEL

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.