Account Manager Konvert Konstrukt Gent ()

Beschrijving:

Konvert Konstrukt is hét uitzendkantoor voor de bouwsector. Het is de ideale combinatie van een gespecialiseerde kennis van de bouwsector en jarenlange knowhow op het vlak van uitzendarbeid. Reeds vanaf het moment dat uitzendarbeid in de bouwsector mogelijk werd, levert Konvert Konstrukt vanuit een eigen kantorennetwerk, een uitstekende service naar zowel haar klanten, de bouwbedrijven, als naar haar uitzendkrachten. De kantoren in Aalst, Gent, Kortrijk, Houthalen, Geel en Torhout zijn ondertussen een gevestigde waarde in de bouwsector en dé partner bij uitstek voor alle bouwuitzendkrachten (zowel arbeiders, als bedienden en jobstudenten).

Als office manager ben jij de manager van het Konvert Konstrukt uitzendkantoor in jouw regio. Je bent verantwoordelijk voor de commerciële uitbouw van het kantoor. Je onderhoudt op regelmatige basis contacten met klanten en prospecten en bouwt je netwerk verder uit. Hierbij ga je steeds op zoek naar vacatures, tijdelijke of met optie vast, die met de professionele hulp van jouw kantoor kunnen worden ingevuld. Dagelijks moedig jij de uitzendconsulenten in jouw team aan om deze vacatures snel in te vullen met de op dat ogenblik meest geschikte kandidaat en om blijvend op zoek te gaan naar potentiële uitzendkrachten. Je ziet er ook op toe dat de administratie van het kantoor op een correcte manier wordt afgehandeld. Kortom, je bent veel op de baan en kan tegelijk het kantoor managen.

De ideale kandidaat..

– is een gedreven, energieke en klantgerichte durver

– neemt initiatief

– kan motiveren en overtuigen

– heeft een groot leervermogen

– en kan het overzicht bewaren.

Een Bachelor of Master opleiding in een bedrijfs   of HR gerelateerde richting aangevuld met een eerste commerciële en/of leidinggevende ervaring is wenselijk.

Als Office Manager heb je een gevarieerde functie met zeer diverse contacten. Bovendien leer je heel wat bedrijven en sectoren kennen. Je krijgt de kans om te werken als een echte ondernemer en om jouw leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen.

Je wordt hierin begeleid door o.a. een goede opleiding, geavanceerde tools en tal van ondersteunende diensten.

Interesse in deze functie? Aarzel dan niet om uw cv met motivatiebrief door te sturen naar [email protected] en vernoem hierbij volgende referentiecode in het onderwerp: STS-OM-KKGENT

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *