Account Supervisor Regio Oost-Vlaanderen (m/v) ()

Beschrijving:

Bedrijfsomschrijving

Meer dan 3.000 medewerkers zijn rechtstreeks betrokken bij het succes van de IRIS-groep (www.iris.be) in de sector van de dienstverlening aan de industrie, de bouw- en de schoonmaaksector. Onze kernactiviteiten spitsen zich toe op de meerwaarde die wordt aangebracht door het talent van onze medewerkers.

De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing.

Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht.

Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt

Voor ons zusterbedrijf IRIS Cleaning Services n.v. , een van de voornaamste bedrijven in de Belgische schoonmaaksector, kijken wij, in het kader van een vervanging, uit naar een Account Supervisor Cleaning (m/v) voor de regio Oost-Vlaanderen.

Functiebeschrijving

U hebt de verantwoordelijkheid over de klanten en de werven en beheert de commerciële, technische en organisatorische aspecten. Concreet impliceert dit dat u offertes opmaakt, contracten onderhandelt, werven inplant en beheert, klantencontacten onderhoudt, kwaliteitscontroles uitvoert en de facturatie voorbereidt. Daarnaast beheert u een team van arbeiders, de producten en het materiaal. U neemt ook de nodige initiatieven om de productiviteit te optimaliseren.

Profiel

Voor deze uitdaging zijn we op zoek naar iemand met een hogere niet-universitaire opleiding die kan terugblikken op een relevante leidinggevende ervaring in de facilitaire diensten, liefst woonachtig in de omgeving van Groot Gent. Belangrijke competenties waarover u moet beschikken zijn organisatorische vaardigheden, onderhandelingstalent, ondernemingszin en accuratesse. U bent in staat de kostprijs van een offerte te beoordelen. Een sterke resultaatgerichtheid koppelt u aan een flexibele en proactieve instelling.

Wij bieden

Voor deze functie met reële verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een stabiele en aangename werkomgeving mag u rekenen op een aantrekkelijk salaris, een aantal extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Je kandidaatstelling zal snel en vertrouwelijk behandeld worden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *