Accountmanager Telecom Oost- & West-Vlaanderen ()

Beschrijving:

Organisatie

Onze opdrachtgever neemt als telecomintegrator een unieke plaats in het Belgische telecomlandschap. Zij bieden hun klanten vooruitstrevende telecommunicatieoplossingen aan die hun productiviteit ingrijpend kunnen verhogen.

 

Onze opdrachtgever biedt een totaalaanbod van telecomproducten en services aan: van communicatieservers, datanetwerken tot draadloze communicatie en operatordiensten.

 

Dankzij de succesvolle resultaten is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe Accountmanager Oost- & West-Vlaanderen om het sales team mee te versterken.

 

Functieomschrijving

Je verkoopt een totaaloplossing van een telecompakket aan KMO’S tot 150 werkposten. Dit houdt oa in: verkoop en verhuur van telefooncentrales, verkoop van abonnementen, aansluitingen op toegangscontroles, outlook, enz…

 

Je bewerkt proactief de regio Oost- & West-Vlaanderen, benadert nieuwe prospecten en bouwt de relatie met bestaande klanten verder uit.

Je bent commercieel aangelegd en houdt ervan klantenrelaties op lange termijn uit te bouwen.

Je bent klantgericht, kwaliteitsgericht en zet je kennis graag om in ijzersterke resultaten.

Je bent een zelfstandige werker, en vindt het ook belangrijk in een professioneel team te kunnen werken.

Je bent sterk geïnteresseerd in de nieuwste technologieën op vlak van communicatie en ICT.

Je bent woonachtig in de te bewerken regio.

Je komt terecht in een dynamisch team in een vlakke organisatiestructuur. Je werkt in een inspirerende werkomgeving, met professioneel werkmateriaal en een ruim pakket aan extra-legale voordelen.

Er is steeds ruimte om bij te leren en te evolueren.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *