ADJUNCT FILIAALLEIDER SANITAIR EN VERWARMING 3341912 / 6 C ()

Beschrijving:

Manpower is toonaangevend als het gaat om mensen en werk. Voor werkzoekenden bemiddelen wij in vaste en tijdelijke banen. Op ieder niveau, in vrijwel elke branche.

Samen met onze klant, een gerenommeerd bedrijf actief in verwarming en sanitair, zoeken wij een Assistent Filiaalleider voor de vestiging te Aalst.

Je staat in voor zowel het professioneel onthaal als de begeleiding en opvolging van onze klanten.
Op basis van een eerste behoefteanalyse verstrek je technisch advies m.b.t. sanitair, verwarming en hernieuwbare energietoepassingen.
Naast deze adviserende rol sta je ook in voor de bijhorende onderhandelingen én het afsluiten van verkoopovereenkomsten.
Technisch / commerciële bachelor of gelijkwaardig door ervaring.
Affiniteit (kennis / ervaring) met sanitair, verwarming en/of hernieuwbare energieën.
Dynamisch, klant- en resultaatgericht handelen.
Bereidheid tot occasioneel zaterdagwerk.
Ervaring in de verkoop van technische producten is een troef.
Een motiverend salarispakket in verhouding tot je kennis en ervaring, aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen.

Interesse? Aarzel niet en bezorg ons je kandidatuur via mail: [email protected] of bel voor verdere inlichtingen naar 09 265 85 56.

Referentienummer 3341912

Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk gevulde online vacaturebank. Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst – of een stuk ervan – vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes ! Manpower Online

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *