Advertising Mail Expert (H/F) (Ref. 5966) ()

Beschrijving:

Missie
De belangrijkste challenge van het Business Development Mail departement is het verdedigen van de brievenbus als media; een centrale pijler in de strategie van bpost. Op een moment dat de media markt in volle beweging is, is het essentieel om met een specifieke strategie de brievenbus als geprefereerde communicatiekanaal tussen adverteerders (merken) en consumenten te plaatsen. Binnen deze aanpak is er een bijzondere rol weggelegd voor een enthousiast team van Advertising Mail Experten die belast zijn met het uitwerken, optimaliseren en verfijnen van kostefficiënte, relevante en creatieve ideeën binnen het direct mail universum van de adverteerders. Hiërarchisch rapporteer je aan de Manager Advertising Mail Expert.

Taken en verantwoordelijkheden

– Het vertalen van de strategie van klanten en prospecten (adverteerder) binnen het direct mail universum naar passende ideeën :
– klanten hun uitdagingen helpen te begrijpen en die kennis gebruiken om concepten en ideeën te creëren waarbij de brievenbus als media voor hen een meerwaarde bied
– Implementeren van de voorgestelde concepten en ideeën en de voortgang hiervan opvolgen
– Je gaat strategisch te werk en levert creatieve ideeën om de doelgroepen te bereiken.
– Opbouwen van kennis van zijn klanten, hun sectoren en er een netwerk creëren.
– Garant staan voor de tevredenheid van zijn klanten. Opleiding

– U bent in het bezit van het Bachelordiploma Marketing of gelijkwaardig door ervaring

Ervaring en vaardigheden

– U heeft al een mooie ervaring in een marketing functie opgebouwd
– U heeft een grote affiniteit met direct marketing

Talenkennis

– U bent op de hoogte van de Media en heeft een zeer goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk

ICT

– U heeft een goede kennis van Microsoft Office Tools

Competenties

– U heeft het temperament van een diehard marketeer met een passie voor sales
– U bent handson en neemt graag initiatieven
– U beschikt over uitstekende presentatievaardigheden
– U hebt een creatieve geest, een oog voor design en een commerciële ingesteldheid
– U bent klantgericht
– U bent flexibel, spontaan en een echte teamplayer Wij bieden een brede waaier aan toekomstperspectieven, snelle doorgroeimogelijkheden en professionele opleidingen in een werkomgeving waar competenties primeren en met aandacht voor gelijke kansen en diversiteit. En dit alles met een competitief salaris en tal van extralegale voordelen.

Er waait een frisse wind door bpost. De projecten zijn veelbelovend en onze huidige medewerkers enthousiast. We kijken uit naar nieuwe collega’s om al die plannen tot een goed einde te brengen. Daarom richten wij ons tot professionals van niveau – zoals jij dus – die graag een speciale zending willen vervullen. Samen kunnen we de boeiende uitdagingen aan!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *