Advocaat ondernemingsrecht (m/v) ()

Beschrijving:

USG LEGAL PROFESSIONALS:

USG Legal Professionals geeft juridische talenten richting. USG Legal Professionals is de uitgelezen partner voor de werving en selectie van juristen. Zowel voor tijdelijke juridische noden als voor legal interim management kunt u bij ons terecht. Tot slot bieden wij ook structurele legal outsourcing aan.

Sta je als legal professional te popelen om je drive en ambitie te laten renderen in een nieuwe uitdaging? Dan zit je bij USG Legal gebeiteld, want wij zetten maximaal in op jouw kennis en competenties.

www.usglegal.be

Onze klant is een onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor gevestigd te Kortrijk.

Het kantoor staat familiebedrijven bij in hun drie belangrijkste dimensies: fiscaliteit, vermogen en ondernemen. Dit vertaalt zich in volgende expertisedomeinen: ondernemen, vastgoed, vennootschappen, fusies en overnames, familiebedrijven, vermogensrecht en ondernemingsrecht. Haar sterke naam wordt breed uitgedragen door een netwerk van accountants, bedrijfsrevisoren, financiële instellingen, netwerkorganisaties, notarissen en advocaten…
Onze klant telt 12 advocaten en heeft een strategische uitbouw van haar team voor ogen. Op dit moment is het kantoor op zoek naar een advocaat-medewerker om haar pijler ondernemingsrecht mee verder uit te bouwen.

FUNCTIE

Het team Ondernemingsrecht bestaat uit twee vennoten en twee junior advocaten. Je werkt rechtstreeks voor een vennoot en helpt met het aansturen van de jongere teamleden.

Je verleent advies, stelt overeenkomsten op en voert procedures in het vennootschaps- en ondernemingsrecht.

PROFIEL

Je behaalde een Master in de rechten met goede studieresultaten.

Je hebt 3 tot 7 jaar relevante ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht (handelsrecht, vennootschapsrecht, contractenrecht).

Je bent Nederlandstalig en je hebt een goede kennis van het Frans. Een goede kennis van het Engels is een troef.

Je bent ondernemend en gedreven. Je werkt graag grondig en oplossingsgericht en je bent gericht op het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk.

Je bent een teamspeler maar kan ook autonoom werken. Je bent klantgericht, pragmatisch en flexibel.

Door jouw dossierkennis en passie voor het recht slaag je erin het verschil te maken.

AANBOD

Onze klant wordt gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit, kwalitatief maatwerk en een teamgerichte aanpak, vanuit de betrachting om de hoogst mogelijke toegevoegde waarde te bieden en met veel aandacht voor duurzame klantenrelaties.

Je werkt mee aan de lange termijn groei van een sterk kantoor en aan de verdere uitbouw van de pijler ondernemingsrecht.

Je krijgt bovendien de mogelijkheid om te werken in een aangename en uitdagende omgeving, waar ruim aandacht wordt besteed aan de verdere uitbouw van jouw kennis en know-how.

Je ontvangt een competitieve vergoeding en krijgt de kans om binnen het kantoor door te groeien.

INTERESSE?

Voor meer informatie over deze opportuniteit kunt u contact opnemen met Evi Torfs op 0473/671027 of via [email protected].

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *