AFTER SALES MEDEWERKER AUTOMOBIELSECTOR M/V ()

Beschrijving:

Onze klant is een bekende autohandelaar met speciale aandacht voor de Premium Class. Zij zijn op zoek naar een medewerker na verkoop waarbij je een ondersteunende en coördinerende rol opneemt voor zowel de klant als de werkplaats.
In deze functie bent u de spilfiguur tussen klant en werkplaats. De uitdaging vindt u zeker in het combineren van de verschillende inkomende vragen en gepaste en steeds met een glimlach in te spelen op de eisen van de klanten.
Enerzijds staat u in contact met klanten. U onthaalt hen in de showroom en u biedt telefonische ondersteuning. U behoud hierbij ten allertijden uw professionaliteit wanneer u tracht te voldoen aan de verwachtingen van de (premium) klant. U stelt u steeds commercieel op en plant afspraken in bij de showroomverkopers.
Anderzijds gebruikt u uw technische kennis om de autoproblemen te beoordelen en op correcte wijze in te plannen bij de techniekers. U maakt hierover werkordes op en volgt deze verder op. Ervaring in klantenondersteuning is hier een vereiste! Technische kennis of ten minste een technische aanleg is gevraagd.
Voorts bent u flexibel en stressbestendig. Een hoge werkdruk motiveert u en u plaats de klant steeds op de eerste plaats.
Binnen een team werk je graag waarbij je inspeelt op je collega¹s.
U kan een vlotte communicatie voeren in het Nederlands, Frans en Engels. U werkt volgens een 39u week van 8-17u, op vrijdag tot 15u. Eén op de drie zaterdagen werkt u van 9-13u. Hiervoor hebt u recht op een volledige recuperatiedag. Voorts hebt u 6 ADV-dagen. Naast een zeer mooie verloning ontvangt u een firmawagen met tankkaart. Hiernaast ontvangt u een groeps- en hospitalisatieverzekering en ecocheques.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *