ASSISTANT ()

Beschrijving:

MET PASSIE VOOR TALEN EN KWALITEIT

– Binnen de R&D afdeling sta je mee in voor de (administratieve) ondersteuning van consultants, IT developers en hun management.

– Jouw takenpakket is zeer divers en omvat onder meer de logistieke ondersteuning van trainingen, het vakkundig nalezen en layouten van documenten in het Nederlands, Frans en Engels, het coördineren van agenda’s en het administratief afwerken van offertes.

– Je bent lid van een sterk administratief team, waarin je een specifieke rol vervult, maar tegelijk speel je op een flexibele manier op de anderen in, zodat alle administratieve taken door het team binnen de gestelde deadlines zijn opgenomen.

– Zo zal je kunnen meewerken aan een aantal prestigieuze & internationale projecten voor Hudson zelf en voor externe klanten die administratief moeten worden opgevolgd.

– Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zin voor verantwoordelijkheid, autonomie en teamspirit weet te combineren. Je laat je niet uit je lood slaan door onvoorziene omstandigheden: je hebt zin voor initiatief en levert werk van de hoogste kwaliteit. Je bent een afwerker die zich niet laat afschrikken door detailwerk.

– Je bent vlot drietalig (N-F-E) en houdt ervan in een internationale context te kunnen werken. Software & IT tools schrikken je niet af, integendeel. Zo kent MS Office voor jou geen geheimen.

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE696870 naar [email protected]

Hudson t.a.v. Marc Decoene

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 29 l Fax 09 221 23 55 l E-mail [email protected]

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Met bijzondere mensen naar bijzondere prestaties

Ter ondersteuning van ons internationaal Research & Development departement in Gent zijn wij op zoek naar een (m/v)

ASSISTANT

MET PASSIE VOOR TALEN EN KWALITEIT

Al meer dan 25 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische markt op het gebied van HR-rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van de bedrijfsleiders om talenten en professionals te rekruteren. Als assistant in onze afdeling Research & Development ondersteun je samen met je collega-assistants een team van 25 personen bij het perfect opleveren van prestigieuze HR oplossingen voor onze nationale en internationale klanten.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.