Assistent Projectleider ()

Beschrijving:

Na een intensieve inwerkperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van bouwprojecten in België of één van de buurlanden. Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en
engineeringafdeling in België. Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

Je bezit een diploma industrieel of burgerlijk ingenieur.
Je hebt een dynamische en initiatiefrijke
persoonlijkheid en een flexibele en no-nonsense mentaliteit.
Schoolverlaters die willen doorgroeien tot projectleider komen in aanmerking voor deze functie evenals mensen met enkele jaren ervaring.
Interesse in staalconstructies en bouwprojecten is
belangrijk, evenals een praktische talenkennis.
Je bent bereid veelvuldig op werven te zijn, ook in buurlanden

Je kan werken aan tot de verbeelding sprekende staalconstructieprojecten binnen een toonaangevende internationale bedrijvengroep met een aangename no-nonsense cultuur.
Je kan gebruik maken van de unieke expertise van een grote en ervaren groep ingenieurs. Voor collega’s met een dynamische en initiatiefrijke persoonlijkheid zijn er mooie doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale
voordelen.

Recruiter: Eef Van Rompaey

Telefoon: 014 57 40 73

E-mail: [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *