(assistent) Winkelverantwoordelijke M/V ()

Beschrijving:

U wordt tewerkgesteld in een bekende winkel te regio Zaventem of te centrum Brussel, en dit in een dynamische omgeving. Een trendy en hippe wereld en een aangename sector om in te werken.

Als (assistent) winkelverantwoordelijke neemt u de leiding over een team medewerkers en bent u (mede) verantwoordelijk voor de goede werking van de winkel. U bekijkt uw winkel met een kritisch oog. U draagt zorg voor een goede opvolging van de verschillende procedures en andere zaken die door het team en uzelf dagelijks dienen opgevolgd te worden. U bent een goed motivator en weet de juiste prioriteiten te leggen. Als assistent rapporteert u rechtstreeks aan de winkelveranwoordelijke en kan u ook zelfstandig functioneren bij afwezigheid van de winkelverantwoordelijke.

U hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse en de Franse taal en U hebt minimum 1 jaar retail ervaring in een soortgelijke functie en bent een gedreven verkoper. U bezit ondernemerszin, teamspirit en passie voor de klant. U straalt enthousiasme uit, bent diplomatisch, imagobewust en bovenal een echte peoplemanager. Verder bent u een organisatietalent en beschikt u over de nodige communicatieve vaardigheden. Zelfstandig en flexibel werk (zaterdagwerk en uitzonderlijk zondagwerk) zijn u niet vreemd.

U bent modebewust.

!! OF !! 

U hebt affiniteit met speelgoed.

-Een boeiende en uitdagende job in een financieel gezond bedrijf.

-Een voltijds contract.

-Wij bieden u een afwisselende job die u op zelfstandige wijze kan uitoefenen waarbij u kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Contacteren kan per mail ([email protected]) of telefonisch (02/502.32.99).
Graag met CV (+ foto indien mogelijk).

Contactpersonen: Mej. Chloé Delespes of Dhr. Arnout Busscher.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *