Automation Engineer ()

Beschrijving:

Als Automation Engineer sta je in voor de verkoop, distributie en producttechnische consultancy van een grote verscheidenheid aan hardware en software aan installateurs en eindklanten in verschillende sectoren (industrie, farmacie, zorgsector, …).

 • Je zoekt je eigen leads en doet op intensieve wijze aan actieve prospectie
 • Je bezoekt op regelmatige basis je zelf opgebouwde netwerk van potentiële klanten in zowel Vlaanderen als Wallonië
 • Je verkoopt oplossingen en beheert je eigen opvolging van offerte tot order

Je rapporteert aan de Business Development Manager Automatisatie.

 • Je bent bij voorkeur Industrieel Ingenieur Elektromechanica/Elektronica/Elektriciteit en je koos specifiek voor de optie Automatisatie
 • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring in het verkopen van automatisatie oplossingen
 • Je bezit een zeer goede praktische kennis van zowel Nederlands als Frans
 • Je hebt een sterke helikopterview en vindt actieve prospectie een echte uitdaging
 • Je kan je eigen werk makkelijk organiseren en bent goed in rapportering (via CRM)
 • Door je saleservaring heb je reeds sterke klantenrelaties opgebouwd
 • Een vast salaris aangevuld met bedrijfswagen en een pakket extralegale voordelen
 • Als Automation Engineer kom je terecht in een stabiel groeibedrijf met een uitgebreid en kwalitatief sterk productengamma. Je hebt grote autonomie in het organiseren van je werk en krijgt alle kansen om jezelf verder te ontplooien. Sales Engineer, technical sales, vertegenwoordiger automatisatie, technisch vertegenwoordiger, ingenieur automatisatie, sales consultant, technical business development

 

 

 

 

Industriële firma’s en dynamische KMO’s vonden jaren geleden al de weg naar Control & Protection. Opgericht in 1976 specialiseerden wij ons al vrij snel in de toelevering van automatisering systemen, elektrische test & meetapparatuur en brandbeveiligingsuitrustingen voor de industrie. Onze divisie Automation Solutions heeft zich gespecialiseerd in industriële software oplossingen die onze klanten enerzijds helpen hun processen op te volgen en hen anderzijds ook de mogelijkheid bieden om gerichte verbeteringen aan te brengen waar nodig.

Hiervoor kunnen we beroep doen op onze jarenlange nauwe samenwerking met wereldwijd gerenommeerde bedrijven als o.a. GE Intelligent Platforms en Kepware. De verscheidenheid aan hardware en software van onze leveranciers geeft ons de mogelijkheid om, voor al uw automatiseringsprojecten en MES software toepassingen, niet enkel componenten aan te bieden, maar vooral ook oplossingen en kennis.

Om ons team te versterken, zoeken we een gedreven Automation Engineer.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *