Bachelor (Electro)Mechanica ()

Beschrijving:

Avance is een erkend werving & selectie kantoor gespecialiseerd in technische, logistieke, sales en financiële profielen. Onze opdrachtgevers zijn nationale, internationale alsook overheidsbedrijven die op ons beroep doen om goede mensen aan te trekken met wie ze de groei van het bedrijf verder kunnen ondersteunen. Omdat onze opdrachtgevers voornamelijk in Limburg, Vlaams Brabant en de Antwerpse Kempen gevestigd zijn, menen wij ook steeds over goede vacatures beschikken in deze regio. Vandaar dat Avance u graag wil helpen in uw zoektocht naar de juiste job.

Onze opdrachtgever is een internationale speler op vlak van custom-made ontworpen toepassingen voor de industrie. Innovatie, kwaliteit, veiligheid, knowhow en betrouwbaarheid staan centraal in hun dienstverlening. Voor hun afdeling sales engineering zijn wij op zoek naar een Bachelor (Elektro)Mechanica met focus op internationale projecten.

Functie-informatie:

Je opdracht als Sales Engineer – Calculator bestaat erin de technisch en complexe prijsaanvraag van onze klant om te zetten in een interessante gedetailleerde offerte. Daarvoor onderhoud je intensieve contacten met leveranciers, collega’s van aankoop, commercieel agenten in de buitendienst, engineering, Quality, …
Tijdens de opbouw van de offerte onderhoud je contacten met klanten (telefonisch, e-mail). Bij afronding van de offerte ga je ter plekke bij de klant, met een commercieel agent, voor de uiteenzetting van de calculatie (korte internationale trips). Nadien ben je het aanspreekpunt voor je collega projectleiders die het project coördineren in uitvoeringsfase.

Functie-eisen:

– Voor deze functie denken wij aan een Industrieel Ingenieur (Electromechanica, Mechanica, …) met minimum een eerste werkervaring of een technische Bachelor gelijkwaardig door ervaring.
– Je bent gedreven, werkt pro-actief en weet door gerichte acties de technisch complexe puzzel samen te leggen.
– Je bent analytisch en weet een helicopterview te bewaren.
– Je bent flexibel en bereid korte buitenlandse verplaatsingen te maken.
– Andere capaciteiten: resultaatgericht, nauwkeurig, goede talenkennis Engels, leergierig, doorzetter.

Aanbod:

– Tijdens de inwerkperiode kan je rekenen op een training op maat van het bedrijf.
– Je krijgt de ruimte om als echte entrepreneur te werken binnen de structuur van het bedrijf.
– Je salarispakket bestaat uit een verloning die overeenkomt met de opgebouwde ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur uw CV naar Avance, www.avance.jobs, [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *