BEDIENDE EXPEDITIE -IMPORT M/V ()

Beschrijving:

Voor onze klant,die wereldwijd transport verzorgt, zijn wij op zoek naar een expediteur. U behandeld de aanvragen van A-Z en zorgt dat het vervoer van punt A naar punt B gaat. U doet administratieve opvolging van douanedocumenten, maakt offertes en heeft contact met de verschillende betrokken partijen zoals de douane, luchtvaartmaatschappijen, leveranciers, klanten, dispatcher van transportbedrijven, …. U coördineert het volledige proces en volgt dit dagelijks nauwgezet op. Bij problement speelt u onmiddelijk in en zoekt u actief een oplossing om de goederen tijdig bij de eindklant te krijgen.

U komt terecht in een dynamisch team van 3 personen waarin u een coördinerende rol hebt in het team. U beschikt over een sterke talenkennis Nederlands, Engels en Frans en bent daardoor in staat klanten over de hele wereld schriftelijk en mondeling te woord te staan.
U beschikt bij voorkeur over een eerste werkervaring als Logistiek Bediende, Expediteur of douanedeclarant.
Een eerste kennismaking met douanedocumenten is een must. Door opleiding of ervaring.
U bent een sterke coördinator en planner die ook in stressvolle situaties het hoofd koel houdt.
U bent een schoolverlater met diploma in Logistiek of hebt een eerste werkervaring o zak. Onze klant is een internationale speler in de transportwereld. U komt terecht in een internationale omgeving. U bekleedt een functie met verantwoordelijkheid. U ontvangt een marktconform loon.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *