Bulldozerchauffeur ()

Beschrijving:

RITMO behoort met haar 25 jaar ervaring tot de snelst groeiende onafhankelijke K.M.O. organisaties. Onze gespecialiseerde units Industry, Technics, Office, Callteam, Logistics, Maritime, Horeca, Food, Dienstencheques, Outplacement en Selection staan borg voor een snelle werving en plaatsing in zowat alle sectoren.

Een sterk doorgedreven individuele service naar onze klanten en werknemers is onze toegevoegde waarde en biedt u een uitstekende reden om kennis te maken met ons bedrijf.

* Als bulldozerchauffeur zorg je voor het bevoorraden van de technische installaties en sta je in voor de manipulatie van de non-ferro materialen op het terrein.
* Je laadt en lost de vrachtwagens.
* Je weegt de afgewerkte producten en staat in voor de stockage.
* Je zorgt voor het preventief onderhoud van de bulldozer waardoor je op geregelde tijdstippen (dagelijks/wekelijks, …) welbepaalde controles uitvoert, zodat uitval of storingen tot een minimum beperkt worden. Problemen worden onmiddellijk gesignaleerd aan de direct leidinggevende.
* Je staat in voor een strikte toepassing van de veiligheidsregels. Daarbij hou je rekening met de actieradius van de bulldozer, de maximum voorgeschreven snelheid op het terrein, een aangepaste snelheid i.f.v. lokale omstandigheden en de aanwezigheid van medewerkers. Dit alle om optimale veiligheid van elkeen te garanderen
* Je respecteert steeds de milieu- en hygiënevoorschriften.
* Je staat mee in voor de orde en netheid op het terrein.
* Je beschikt over een opleiding A3 elektro-mechanica en hebt enkele jaren ervaring als bulldozerchauffeur.
* Verantwoordelijkheidszin.
* Veiligheidsgevoel en -bewustzijn.
* Zin voor nauwkeurigheid.
* Collegialiteit en samenwerken.
* Pro-activiteit, waardoor je problemen tracht te vermijden.
* Goede kennis Nederlands.
* Discipline.
* Hands-on.
* Flexibiliteit.
* Boeiende functie in een stabiele onderneming.
* Marktconform salaris.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *