cad-tekenaar bouwkunde ()

Beschrijving:

Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen doet de Antwerpse haven mee draaien en groeien. Samen met 1.650 medewerkers onderhoudt en beheert het Havenbedrijf de infrastructuur en gronden van de Antwerpse Haven. Verder leidt het de schepen door veilige waters. Naast baggerwerken levert het Havenbedrijf sleep- en kraandiensten. En zorgt het wereldwijd voor de promotie van de haven. Al die bedrijvigheid maakt van de haven van Antwerpen een van de grootste logistieke draaischijven van Europa. En dat vraagt om mensen met uiteenlopende profielen.

Jouw uitdaging

Je werkt met het CAD-programma correcte, kwalitatief hoogstaande tekeningen (constructies, gebouwen,…) en voorontwerpen uit overeenkomstig de wettelijke richtlijnen en de wensen van de opdrachtgever. Je bestudeert schetsen en tekeningen en verzamelt ontbrekende gegevens om de CAD-tekening efficiënt uit te werken. Daarnaast stel je dossiers van de bouwplannen samen en hou je deze nauwgezet bij.

Jouw profiel

Je beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur in de richting bouwkunde, of je bent gelijkwaardig door relevante werkervaring. AUTOCAD en MS Office kennen geen geheimen voor jou. Je bent vertrouwd met specifieke normen en reglementen met betrekking tot infrastructuur en installaties (NBN,ISO,…). Bovenal ben je een ervaren planlezer en begrijp je als de beste technische documentatie en bestekken. Algemene kennis van water- en wegenbouw, architectuurwerken en landinrichtingswerken zijn een plus. Ben je bovendien stressbestendig, behoud je het overzicht bij complexe problemen en hanteer je hoge kwaliteitseisen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe CAD-tekenaar.

Ons aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven.Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Het Havenbedrijf beschikt over een strijkdienst. Onze regelmatige fietsers krijgen een bedrijfsfiets aangeboden.

Interesse

Solliciteren kan online via “Solliciteer nu”

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *