Calculator – Industrie ()

Beschrijving:

U werkt mee binnen het team engineering en staat mee in voor calculatie en engineering van projecten. Op basis van vooropgestelde specs en de noden van een klant voorziet u de opbouw van een kostprijs van een project. U analyseert het lastenboek en bekijkt de technische haalbaarheid, mogelijkheden en andere. In samenwerking met de interne afdelingen zoals aankoop, engineering en productie stelt u een competitieve calculatie op, rekening houdend met materiaal, manuren, verzekeringen, marges en andere factoren. Daarnaast staat u ook mee in voor de engineering. Sterkteberekingen, stabiliteit, belastingen, materiaalkeuze, enzovoort.

 

U bent industrieel of burgerlijk ingenieur (of gelijkwaardig door ervaring) richting elektromechanica, mechanica of aanverwante. U heeft interesse u te verdiepen in projectengineering in combinatie met calculatie. Een eerste ervaring met projeccalculatie en/of engineering is een pluspunt. U kan werken met een pc en de meest gangbare software. Inzicht en ervaring met Autocad is hier natuurlijk ook een plus. U kan vlot werken in een team en kan anderzijds ook taken en projecten zelfstandig afwerken.

U komt terecht binnen een groeiende onderneming met een no-nonsense cultuur waar u mee bouwt aan uitdagende projecten. U kent uw collega’s en werkt samen op een informele en professionele wijze. Hierbij een gepast salaris aangevuld met extra legale voordelen.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant nabij Antwerpen is een sterke partner, specialist in constructiebouw. Met zo’n 200 medewerkers realiseren zij projecten binnen de (petro)chemie en industrie. Ter versterking van hun engineering kijken wij uit naar een Ingenieur Calculator (m/v).

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *