Commercial Manager ()

Beschrijving:

Als Commercial Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop en de promotie van het volledige productengamma van Fagron binnen België. Dit behelst de stadsapotheken, ziekenhuisapotheken en artsen. Samen met je team van sales representatives, medical representatives en customer service medewerkers ben je verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde salestargets. Je staat tevens  in voor de coaching en opvolging van de acties en realisaties van je medewerkers. Dit gebeurt onder andere aan de hand van co-visits, business reviews en sales meetings.

Je maakt verkoopsrapporten, statistieken,… op en waakt over een consistente prijszetting. Je denkt mee over mogelijke innovaties en verbeteringen en dit in nauw contact met de marketingafdeling. In je functie rapporteer je rechtstreeks aan de General Manager.

Je hebt een masteropleiding genoten en beschikt over een ruime kennis van de apotheekmarkt. Je hebt minimum 5 jaar verkoopservaring en ervaring in people management. Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en stressbestendig. Je bent communicatief sterk en kan zich vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Je bent een echte teamspeler, accuraat en vastberaden en wil zich ten volle inzetten voor je job.

We bieden je een uitdagende functie in een jong en dynamisch bedrijf, waar je ambities op termijn en afhankelijk van je ontplooiing, beslist een uitlaadklep kunnen vinden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *