Commercieel Directeur Vlaanderen ()

Beschrijving:

Onze klant is als groep actief in de distributie van automobiel-onderdelen, en handelt voor zowat 110 leveranciers, naar meer dan 1600 groothandel-verkoopcentra en naar snelle herstellingsketens in zowel België, Frankrijk en Nederland.

Met een omzetcijfer van rond de 160 M € en met een menselijk kapitaal van 320 medewerkers is de groep een toonbeeld van industriële kracht en nabijheid, en van efficiëntie en klant-vriendelijkheid.

Voor zijn zetel in regio Brussel zoekt onze klant een :

Commercieel Directeur Vlaanderen

Als Commercieel Directeur Vlaanderen, bent u verantwoordelijk voor de commerciële groei van het bedrijf zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. U optimaliseert het zakencijfer en de contributiemarge van het bedrijf binnen de groep. Alsook bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van het commerciële beleid en zorgt u voor de coherentie ervan.

Uw belangrijkste taken zijn :

  • Actief deelnemen aan de uitbouw, de vernieuwing en het verspreiden van het commercieële beheer van het filiaal
  • Beheren en analyseren van de klantenportefeuille van uw regio en de groei opportuniteiten bepalen, alsook de mogelijke risico’s
  • Verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het zakencijfer, de contributiemargie en de kwalitatieve ontwikkeling van de klanten in uw regio
  • Het functioneel coördineren en superviseren van het commerciële team

– U hebt een opleiding van het type ‘Master in Economische Wetenschappen of in Management’

– U beschikt over minimum 10 jaar ervaring in een commerciële B2B functie, idealiter in de automobielsector en in de aftermarket

– U bent tweetalig NL/FR. Engels is een pluspunt.

– U beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden en managementkwaliteiten. U hebt ervaring in het leiden van een team.

– U hebt een grote interesse voor de automobielsector en de techniek in het bijzonder.

– U bent pragmatisch, analytisch en cijfermatig ingesteld

– U bent flexibel en hands-on

– U bent goed georganiseerd en nauwgezet

– U houdt van uitdagingen

– U bent klant-en resultaatsgericht

U zal een gevarieerde functie uitoefenen met vele uitdagingen en, in functie van uw realisaties, interessante groei mogelijkheden. Wij bieden u een contract van onbepaalde duur met een stimulerend loon en bijkomende premies en extralegale voordelen. Bovendien vervoegt u een bedrijf in volle groei en met een baanbrekende visie in haar sector.

Interesse?

Stuur uw cv en motivatiebrief naar [email protected]

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *