Commercieel medewerker voor ledenwerving ()

Beschrijving:

Als vertegenwoordiger van CM Midden-Vlaanderen ben je actief aanwezig op de markt van ziekenfondsen. Je kan steunen op je netwerk en sterke persoonlijke contacten om nieuwe leden te werven. Je zoekt actief en creatief naar opportuniteiten en wervingskansen. In al je contacten verkoop en promoot je het volledige aanbod van CM diensten en voordelen. Je maakt deel uit van een dynamisch team waarin eenieder streeft naar het behalen van uitdagende doelstellingen en verkoopresultaten.

Je legt vlot contact en bent communicatief sterk zodat je erin slaagt mensen te overtuigen. Resultaatgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij jou centraal. Je bent gedreven en haalt voldoening uit het behalen van ambitieuze doelstellingen. Je werkt graag in team en je slaagt erin om netwerken uit te bouwen. Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen avondwerk. Je genoot een hogere opleiding, minstens bachelorniveau. Ervaring in marketing of verkoop is een pluspunt.

We bieden een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur met een competitieve verloning en stellen een bedrijfswagen ter beschikking.
Een uitdagende en veelzijdige functie in een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei en initiatief.

 

Bij interesse gelieve ons uw cv en motivatiebrief te bezorgen via onderstaande link «Solliciteer Nu».

Contact informatie:

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *