Commerciële binnenndienst (m/v) Oost-Europa ()

Beschrijving:

Als Interne Salesmedewerker ben jij het vaste aanspreekpunt voor jouw klantportfolio. Je staat in voor het behandelen van telefonische vragen en verzoeken van jouw klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van orders en het opstellen van offertes op maat van de klant. Jouw expertise helpt jou om vragen van klanten om te zetten in werkbare producten. Het is jouw taak om het productieproces voor jouw klanten verder op te volgen en hen hier tijdig over te informeren. Hiervoor sta je voortdurend in contact met de productieafdeling. Tenslotte sta je in nauw contact met de Externe Sales Manager en lever je hem of haar alle mogelijke input met betrekking tot de klantendossiers.

 

Jouw belangrijkste troeven zijn klantgerichtheid en de mogelijkheid om snel technisch inzicht te verwerven. Een ervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen, maar wordt niet als een must ervaren. Als teamplayer ben je iemand die zaken vastneemt en gaat voor een goed eindresultaat. Je blinkt uit in vlotheid en bent in staat om langdurige klantenrelaties uit te bouwen. Je werkt nauwkeurig, weet je taken goed in te plannen en kan je snel aanpassen aan veranderlijke omstandigheden. In het licht van optimale service naar jouw klant toe, neem je bijkomende initiatieven, maar durft ook duidelijke grenzen te stellen. Je drukt je vlot uit in het Duits, Nederlands, Frans en het Engels. De nadruk hierbij ligt voornamelijk op mondelinge communicatie. Jouw kennis van het systeem Axapta wordt ervaren als een pluspunt.

 

Onze klant geeft je de kans om je te ontplooien binnen een groeiende en internationale omgeving met ambitieuze doelstellingen. Als financieel zeer gezonde onderneming bieden zij werknemers stevige uitdagingen gecombineerd met verantwoordelijkheid en tevens ook werkplezier. Tegenover jouw enthousiaste werkinzet staan een competitief salaris, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Interesse in deze vacature?

Aarzel niet om ons te contacteren op 056/20.67.41 en stuur je cv door naar [email protected]

 

Konvert Office, dé HR-partner voor bedienden! Konvert Office NV maakt samen met Konvert Interim Vlaanderen NV en Konvert Interim Wallonie SA deel uit van Konvert Interim NV, die een breed spectrum van HR-diensten aanbiedt. Van bij de oprichting van de groep, ondertussen bijna 50 jaar geleden, was de eerste opdracht werving en selectie van personeel. Konvert Office specialiseert zich in uitzendwerk, werving en selectie van bedienden en kaderleden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *