Consulent infrastructuur en milieu ()

Beschrijving:

Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen doet de Antwerpse haven mee draaien en groeien. Samen met 1.650 medewerkers onderhoudt en beheert het Havenbedrijf de infrastructuur en gronden van de Antwerpse Haven. Verder leidt het de schepen door veilige waters. Naast baggerwerken levert het Havenbedrijf sleep- en kraandiensten. En zorgt het wereldwijd voor de promotie van de haven. Al die bedrijvigheid maakt van de haven van Antwerpen een van de grootste logistieke draaischijven van Europa. En dat vraagt om mensen met uiteenlopende profielen.

Jouw uitdaging

Je adviseert permanent het management van de dienst Infrastructuur en Milieu over het beleid om tijdig interne en externe besluitvorming en beslissingen te kunnen onderbouwen. Je implementeert en controleert genomen beleidsmaatregelen. In samenspraak met verschillende interne afdelingen initieer je en volg je projecten zelfstandig op. Een adequaat dossierbeheer met bijbehorende coördinatie van de administratie van de directeur Infrastructuur en Milieu en de administratieve ondersteuning van de dienst behoren eveneens tot jouw taken. Je woont projectvergaderingen bij namens de directeur Infrastructuur en Milieu. Projectmanagement vormt een integraal onderdeel van jouw functie zowel in het beheren van eigen projecten rond onder meer risicobeheersing, uitwerking van procedures en processen als in het implementeren van projectmanagement binnen de dienst ter ondersteuning van de managers. Je integreert de verschillende deelprocessen en –procedures om de efficiëntie van de dienst te verhogen.

Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur Infrastructuur & Milieu.

Jouw profiel

Je beschikt over een masterdiploma, bij voorkeur in een economische richting, of je bent gelijkwaardig door relevante ervaring. 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een absolute vereiste. Je hebt kennis van de werking van een haven en ervaring met projectmanagement en risicobeheersing. Bedrijfseconomische begrippen en procedures zijn je niet vreemd. Je bent bereid je op zeer korte tijd in te werken in de interne organisatie, structuur en procedures van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en je kan goed overweg met de gangbare kantoortoepassingen. Kennis van zorgsystemen, bedrijfsinformatieprocessen, relationele databanken en data warehousing zijn een plus.

Ons aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven.Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Het Havenbedrijf beschikt over een strijkdienst. Onze regelmatige fietsers krijgen een bedrijfsfiets aangeboden.

Interesse

Solliciteren kan online via “Solliciteer nu”.

Meer informatie over hoe je kan solliciteren vind je onder ons stappenplan.

Voor meer info over dit selectietraject klik hier.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *