Consulent proces-, risico- en projectbeheersing ()

Beschrijving:

Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen doet de Antwerpse haven mee draaien en groeien. Samen met 1.650 medewerkers onderhoudt en beheert het Havenbedrijf de infrastructuur en gronden van de Antwerpse Haven. Verder leidt het de schepen door veilige waters. Naast baggerwerken levert het Havenbedrijf sleep- en kraandiensten. En zorgt het wereldwijd voor de promotie van de haven. Al die bedrijvigheid maakt van de haven van Antwerpen een van de grootste logistieke draaischijven van Europa. En dat vraagt om mensen met uiteenlopende profielen.

Jouw uitdaging

Je wordt binnen het Gemeentelijk Havenbedrijf tewerkgesteld bij de afdeling Controlling waar je de opstart en de uitbouw van een overkoepelend raamwerk, om processen en risico’s in kaart te brengen, realiseert en in de praktijk omzet. Je initieert, ondersteunt en begeleidt de bedrijfsbrede implementatie en de toepassing van een geïntegreerd risicomanagement. Je adviseert en ondersteunt zodoende alle bedrijfsafdelingen om hun processen degelijk te beheersen en te documenteren met het oog op de naleving van (veiligheids)wetgevingen, interne controle, beheersen van risico’s en kennisdeling. Als expert in projectmanagement breng je ook de organisatie de principes van projectmanagement bij en streef je ernaar te komen tot één bedrijfsbrede projectmanagement methodiek. Voor de opvolging van de voortgang van processen en projecten binnen de afdelingen ontwikkel je een controle- en monitoringsysteem zodat program management ondersteund wordt. Je overlegt regelmatig met alle afdelingen, het management en projectverantwoordelijken en je rapporteert aan de manager beheerscontrole.

Jouw profiel

  • Je behaalde een masterdiploma, bij voorkeur in een economische richting of je bent gelijkwaardig door relevante ervaring;
  • Een drietal jaar ervaring in een soortgelijke functie is een must;
  • Je hebt ervaring met COSO, risicobeheersmethodieken, projectmanagement en veranderingsmanagement;
  • Je hebt kennis van managementtechnieken en bedrijfseconomische begrippen en procedures;
  • Je communiceert duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je tracht voortdurend bestaande werkwijzen te optimaliseren en je weet mensen te overtuigen;
  • Je kan goed overweg met de gangbare kantoortoepassingen, kennis van COSO is een duidelijke meerwaarde.

Ons aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Het Havenbedrijf beschikt over een strijkdienst. Onze regelmatige fietsers krijgen een bedrijfsfiets aangeboden.

Interesse

Solliciteren kan online via “Solliciteer nu”

Meer informatie over hoe je kan solliciteren vind je onder ons stappenplan.

Voor meer info over dit selectietraject klik hier.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *