Consulent ()

Beschrijving:

Als consulent vertegenwoordig je CM in onze kantoren op een klantgerichte en proactieve manier. Je behartigt de belangen van onze leden en bouwt zo een optimale klantenrelatie uit. Je legt goede contacten met bestaande en potentieel nieuwe leden, geeft correcte informatie en verwijst door indien nodig. Je laat geen kans onbenut om het aanbod van CM te promoten. Je beschikt over de commerciële drive om vanuit de waarden en visie van CM nieuwe leden te werven.  Je volgt je klantendossiers op en voert diverse administratieve taken uit.

Je beschikt minstens over een Bachelordiploma en je hebt commerciële feeling. Je bent een overtuigend communicator die vlot met klanten om kan. Je bent veranderingsbereid en flexibel, bereid jezelf te ontwikkelen en je kan goed je eigen taken autonoom plannen en organiseren. Sociale wetgeving interesseert je. Je hebt een auto ter beschikking en bent bereid deze tegen een vergoeding voor je job te gebruiken.

We bieden een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur in een 36-uren week met extralegale voordelen.
Een uitdagende en veelzijdige functie in een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei en initiatief.

Bij interesse gelieve ons uw cv en motivatiebrief te bezorgen via onderstaande link «Solliciteer Nu».

Contact informatie:

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *