Conventioneel draaier-frezer ()

Beschrijving:

Voor onze klant, een bedrijf in Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een insteller-bediener draai- en freesbank (conventioneel).

Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van machineonderdelen, cilinders, assen,… Hierbij respecteer je productie- en kwaliteitsnormen. Je staat in voor het primair onderhoud van de machine.

Je maakt gebruik van een conventionele draai- en freesbank.

Het is een pluspunt indien je kennis hebt van industriële elektriciteit, hydraulica en pneumatica, om nieuwe onderdelen te installeren en de industriële machines te onderhouden, herstellen of verbeteren.

– bij voorkeur opleiding metaalbewerking – draaien & frezen
– enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een must!
– kennis van industriële elektriciteit, hydraulica en pneumatica is een pluspunt
– je hebt voldoende technisch inzicht om het werkstuk nauwkeurig te plaatsen, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels)

We bieden je een job met een gevarieerd takenpakket.

Je kan rekenen op een goede begeleiding door een ervaren collega. Hierdoor krijg je de kans om je kennis en kunnen uit te bouwen.

Bij een gunstige evaluatie maak je kans op een contract van onbepaalde duur.

Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Plus Uitzendkrachten aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling, gratis loopbaanbegeleiding, sollicitatietraining en coaching aan.
“Voel je fit in je hoofd, goed in je vel en gelukkig op je werk” met onze PLUS SERVICES

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *