Creative Executive JIM ()

Beschrijving:

De Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) is de onderneming achter de merken VTM, 2BE, Vitaya, JIM, VTMKzoom, Q-music en JOEfm. Naast een gevarieerd aanbod aan tv-zenders en radiostations zijn we ook bezig met tal van digitale en entertainment initiatieven.

JIM, het jongerenmerk van de Vlaamse Media Maatschappij, is op zoek naar een creatief en productie talent ter ondersteuning van het JIM salesteam.

Functiebeschrijving :

Je hebt frisse ideeën over hoe je JIM projecten op een aantrekkelijke manier in de vitrine kan plaatsen naar onze adverteerders toe. Je doet dat door te toveren met alle adobe programma’s: Photoshop, Illustrator en Indesign. Bovendien heb je een sterke interesse in nieuwe applicaties en technologieën die een hulp kunnen zijn bij jouw werk.
Je houdt van design en bent in staat om duizend woorden te vertalen naar een krachtig beeld.

Je bent daarnaast de link tussen de salesafdeling, onze partners en de contentmakers. Samen met de product managers volg je verkochte projecten nauwkeurig op.
Je bent gestructureerd, hands-on en kan een productieproces begeleiden van idee tot realisatie.

Bovendien heb je een goeie commerciële flair en kan je mensen enthousiasmeren over jouw ideeën. Je hebt bij voorkeur ook een grote affiniteit met reclame en alle mediavormen.

Functievereisten :

  • Eerste werkervaring is een pluspunt maar geen must.
  • Je bent een talent in alle adobe programma’s: Photoshop, Illustrator en Indesign.. Kennis van andere gelijkaardige programma’s is een plus.
  • Je bent graag bezig met design en hebt een goeie commerciële flair.
  • Je enthousiasme en frisse ideeën werken aanstekelijk bij je collega’s.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor initiatief.
  • Je hebt tonnen goesting en absoluut geen 9to5 mentaliteit.
  • Administratie schrikt je helemaal niet af.
  • Affiniteit met reclame en media (online, televisie, on event) is een meerwaard
Bij de Vlaamse Media Maatschappij geef je het beste van jezelf. In ruil krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris en dito legale voordelen, maar ook de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *