Customer service medewerkers – Base ()

Beschrijving:

RITMO behoort met haar 26jaar ervaring tot de snelst groeiende onafhankelijke K.M.O. organisaties . Onze gespecialiseerde units Industry, Technics, Office, Callteam, Logistics, Maritime, Horeca, Food, Dienstencheques, Outplacement en Selection staan borg voor een snelle werving en plaatsing in zowat alle sectoren.

Een sterk doorgedreven individuele service naar onze klanten en werknemers is onze toegevoegde waarde en biedt u een uitstekende reden om kennis te maken met ons bedrijf.

* Je zal tewerkgesteld worden op de klantendienst van BASE * In de eerste instantie zal je instaan bij de helpdesk van prepaid kaarten: beantwoorden van vragen over het beltegoed, helpen bij het opladen,… * Op termijn word je opgeleid voor activeringen, facturatie en voor de algemene en technische helpdesk.

* Ben jij voldoende empathisch om de wensen van de klant goed in te schatten; * Ben jij in staat om analytisch te denken en om op korte tijd veel info te verwerken; * Ben jij stressbestendig en zelfzeker; * Ben jij sterk computervaardig; * Ben jij flexibel; * Heb jij een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis Engels Dan zoeken we jou! Reageer snel en stuur uw CV of neem contact op.

* Een aangepast salaris met extralegale voordelen ( maaltijdcheques, transportvergoeding). * Een gedreven en een betaalde opleiding van 3 weken! * Flexibele werkuren * Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer * Doorgroeimogelijkheden

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *