Domestic Segment Marketeer Benelux M/V ()

Beschrijving:

Zie jij uitdaging in een afwisselende marketingfunctie gericht op een groeiend B2C segment in een informele en dynamische omgeving? Maak dan snel je interesse kenbaar!

Onze organisatie

De energiemarkt is volop in beweging. Primagaz Benelux evalueert van een leverancier van propaan- en butaangas in tanks en flessen naar een aanbieder van energie oplossingen. In België voorzien ze meer dan 22.000 particuliere klanten en ondernemingen en in Nederland circa 10.000 van propaan in de bouw, recreatie, industrie, agrarische sector en bij particulieren is Primagaz een vertrouwd gezicht. Primagaz Benelux heeft een kantoor in Tessenderlo (B) en Zutphen (NL) en is onderdeel van SHV Energy. SHV heeft wereldwijd een leidende positie in de distributie van propaangas.

In het kader van verdere groei breidt Primagaz verder uit en rekruteren ze een ondernemende Domestic Segment Marketeer Benelux.

Wij zijn voor onze vestiging in Tessenderlo op zoek naar een fulltime:

Als Domestic Segment Marketeer Benelux is het jouw taak om een succesvol particulier segment uit te bouwen in de Benelux. Je ontwikkelt een strategie voor het B2C segment en zorgt er voor dat deze in lijn is met de algemene marketing strategie. Je bent verantwoordelijk voor het managen van het budget voor dit segment. Je zet winstgevende product/service proposities in de markt en levert concrete handvatten voor de afdeling Sales. Je plant, ontwikkelt en lanceert daarom marketing campagnes welke leiden tot hogere merkkennis bij de particulieren en die zorgen voor leads voor de Sales afdeling. Je gaat op zoek naar nieuwe business mogelijkheden en zorgt voor een netwerk van samenwerkingspartners. Je werkt nauw samen met de afdeling Sales en met de Marketing collega’s om een geschikt en aantrekkelijk aanbod voor de klant te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een team van 9 personen en rapporteert aan de Marketing & Innovation Manager Benelux.

Wij vragen

  • Minimaal 5 jaar ervaring en bewezen succesvolle ervaring in een soortgelijke marketingpositie in een B2C omgeving
  • Afgeronde Bachelor opleiding gericht op marketing
  • Talenkennis: vlot Nederlands, Frans en Engels (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Technische affiniteit is een pre;
  • Ervaring met CRM, campagne management en product management/ontwikkeling;
  • Een ondernemend persoon die creatief en innovatief is;
  • Analytische vermogen
  • Conceptueel en commercieel denkvermogen.
  • Actief signaleren van kansen en deze omzetten in oplossingen en acties steeds rekening houdende met kosten, baten en toegevoegde waarde.

Ons aanbod
Je komt terecht in een befaamd internationaal bedrijf. Een boeiende en gevarieerde functie waarin je je vaardigheden verder kan ontwikkelen en waar je bijdraagt aan het behalen van de team- en bedrijfsresultaten. Primagaz biedt je reële doorgroeimogelijkheden, zowel lokaal als wereldwijd, opleidingsprogramma’s, een attractief salaris en extralegale voordelen.

Interesse?

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling HR en vragen naar Chanine de Wild, HR Manager Benelux, telefoon +31 (0)575 – 582 212. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun motivatiebrief en curriculum vitae te sturen per e-mail naar: [email protected]

Selectie- en rekruteringskantoren gelieve zich te onthouden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *