Dossierbeheerder Sociaal Verzekeringsfonds (m/v) te Mechelen ()

Beschrijving:

USG LEGAL PROFESSIONALS:

USG Legal Professionals geeft juridische talenten richting. USG Legal Professionals is de uitgelezen partner voor de werving en selectie van juristen. Zowel voor tijdelijke juridische noden als voor legal interim management kunt u bij ons terecht. Tot slot bieden wij ook structurele legal outsourcing aan.

Sta je als legal professional te popelen om je drive en ambitie te laten renderen in een nieuwe uitdaging? Dan zit je bij USG Legal gebeiteld, want wij zetten maximaal in op jouw kennis en competenties.

www.usglegal.be

Onze klant is een sociaal verzekeringsfonds met vestigingen verspreid over heel België. Hun voornaamste taak is het berekenen en innen van sociale zekerheidsbijdragen van zelfstandigen.
Voor de vestiging in Mechelen zoekt onze klant een Klantverantwoordelijke Sociaal Verzekeringsfonds (m/v).

FUNCTIE

Je bent verantwoordelijk voor het administratief opstarten en opvolgen van dossiers sociale zekerheid zelfstandigen en het verzorgen van een uitstekende dienstverlening aan onze klanten in je regio. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het beheer van je klantendossiers.

PROFIEL

Je beschikt over een diploma Rechtspraktijk of een diploma verzekeringen/fiscaliteit. Je hebt al enige werkervaring en complexe sociale wetgeving schrikt je niet af. Verder beschik je over sterke administratieve kwaliteiten en de wil om perfecte resultaten af te leveren. Je werkt probleemloos in teamverband en bent uiterst klantgericht. Je bent bereid je te engageren voor lange termijn en je bent vlot tweetalig NL/FR.

AANBOD

Onze klant biedt u een verantwoordelijke en boeiende functie in een jonge, dynamische en hoogtechnologische omgeving. Je draait mee in een vlakke organisatie en je kan bovendien rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met een belangrijk pakket extralegale voordelen.

Interesse? Stuur dan onmiddellijk je CV naar Tina De Bruycker [email protected]. Heb je vragen dan kan je Tina telefonisch contacteren op 0474/63 62 46.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *