E-Marketeer ()

Beschrijving:

Je werkomgeving bij Evi – Van Lanschot

Evi is het nieuwe online spaaraanbod van Van Lanschot Bankiers, één van de oudste onafhankelijke private banken in Europa met 276 jaar ervaring in sparen en beleggen.

Met de introductie van Evi in België biedt Van Lanschot de online oplossing voor iedereen die vermogen wil opbouwen en behouden. De start van Evi werd gegeven in december 2013 met de lancering van twee online spaarrekeningen met rentes die horen bij de top van de Belgische markt. In een volgende fase wordt Evi uitgebreid met een volledig state-of-the art beleggingsplatform. Online sparen en beleggen worden hiermee gecombineerd met de persoonlijke aandacht en specialistische kennis van een private bank. Meer info over Evi vindt u op www.evi.be

Voor de verdere groei van Evi en daarnaast ook voor de uitbouw van haar digitale marketingactiviteiten is Van Lanschot op zoek naar een gedreven

Waaruit bestaat je functie?

Als E-Marketeer ben je verantwoordelijk voor

  • Het uitwerken van e-mailmarketingcampagnes (acquisition, retention, up- & cross-selling)
  • Het opzetten en beheren van Social Media Marketing
  • Het onderhoud en optimalisatie van website (Sitecore) en online campagnes (Selligent)
  • Het opzetten en uitvoeren van Database Marketing
  • Online copywriting (website & e-mail)

Je profiel

Je bent uitermate geboeid door Online Marketing en hanteert een no-nonsense mentaliteit. Je kan professionalisme koppelen aan een mensgerichte werkomgeving. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken. Maar bovenal ben je gemotiveerd om de verdere groeistrategie van Evi op de Belgische markt mee vorm te geven.

Je opleiding en professionele achtergrond

Je hebt een bachelordiploma op zak, bij voorkeur binnen de richting (digitale) communicatie of (digitale) marketing. Je hebt 1 à 3 jaar ervaring als E-marketeer en je bent vertrouwd met Direct Marketing.

Hoe kan je reageren?

Je sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag per e-mail: [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *