ENGINEERS met kennis kunststofverwerking (spuitgieten) (regio Brugge) ()

Beschrijving:

BDF Talent, vormt als erkend wervings- en selectiekantoor een sterke schakel tussen ambitieuse kandidaten en succesvolle bedrijven. Wij zijn gegroeid vanuit ACE Ingenieurs- en adviesbureau en leggen onze focus op het bemiddelen van hogere technische profielen (voornamelijk burgerlijk ingenieurs, masters en bachelors).

Onze klant, een multinationale onderneming, gelegen in de regio van Brugge is momenteel op zoek naar diverse ENGINEERS met kennis/ervaring van kunststofverwerking (met name spuitgieten in dit geval).

Op dit moment zijn wij op zoek naar 3 ENGINEERS met kennis SPUITGIETEN/KUNSTSTOFFEN voor de functies van:

manufacturing quality engineer : je bent technische verantwoordelijk voor één of meerdere producten en processen binnen de afdelingen. Je staat in voor de technische ondersteuning igv klantenklachten/leveranciersproblemen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product.

– process technoloog: dagdagelijkse technische ondersteuning bij de productie vanaf de start van het procuctieproces tot het verkoopbaar eindproduct. Je wordt op termijn specialist en aanspreekpunt van spuitgietprocessen. Je leidt het proefspuitteam om bestaande processen te optimaliseren en nieuwe processen te definiëren.

supervisor assembly 3 ploegen (vroege-dag-late): coachen van een team, verbetervoorstellen ivm productieoptimalisatie, het voeren van feedbackgesprekken.

manufacturing quality engineer: technisch masterdiploma met kennis van spuitgieten. Goed coördinatievermogen.

– process technoloog: je behaalde een masterdiploma binnen de kunststofverwerking of (electro)mechanica.

supervisor assembly : masterdiploma of bachelordiploma in een technische richting; beschikken over sterk ontwikkelde leidinggevende en communicatieve competenties.

Een internationaal sterk bedrijf.

Een vlotte bereikbaarheid van het bedrijf.

Een bedrijf met oog voor opleiding.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *