Ergonoom ()

Beschrijving:

Ben je geboeid door fysieke ergonomie en op zoek naar een nieuwe jobopportuniteit? Randstad Professionals is een aparte divisie van de Randstad Groep, die zich exclusief focust op hooggekwalificeerde specialisten inzake engineering, ICT, finance, en life sciences.

Voor onze klant, een grote speler binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een Ergonoom (M/V).

  • Je voert ergonomische onderzoeken uit in projectfase en bij implementatie voor assemblage en materiaalbehandeling (lijninstallatie, aanvoer materiaal, transportmiddelen, …). Je werkt rond volgende thema’s: tillen van lasten, belastende houdingen, trekken en duwen, repetitief werk.
  • Je brengt de ergonomische belasting in kaart van bestaande werkposten en activiteiten en doet voorstellen ter verbetering.
  • Je vergroot de interne kennis ivm ergonomie door opleiding van ingenieurs en leidinggevenden en operatoren. – Je werkt binnen een team van preventieadviseurs en voert jouw activiteiten uit in nauw overleg met ingenieurs en operationele verantwoordelijken.

  • Je beschikt over een master diploma met specialisatie in ergonomie.
  • Je hebt ervaring als ergonoom in een productiebedrijf.
  • Je bent sterk in problemen oplossen met aandacht voor techniek en werkorganisatie.
  • Je bent een heldere communicator en een echte teamspeler.

Bij Randstad Professionals stopt je ontplooiing niet bij je eerste opdracht. Als ervaren professional in werktuigbouw, bouw en civiele technieken of elektrotechniek krijg je de kans om mee te werken aan opeenvolgende projecten in diverse takken van de industrie. Afhankelijk van je expertise ga je aan de slag in design en engineering, werfleiding en coördinatie, projecten van technische optimalisering, automatisering etc. Waar nodig word je extra getraind. Bij Randstad Professionals kom je terecht in een groot kennisnetwerk van professionals.

Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een netto maandvergoeding.

Uurstelsel: 40u/week van ma-vrij, met als recup 12 extra dagen verlof per jaar.

Interesse? Klik op onderstaande knop om te solliciteren voor deze vacature!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *