ervaren accountant ()

Beschrijving:

Fineko telt een 40-tal medewerkers en heeft 2 vestigingen (Genk-Leuven). Daarmee zijn we een middelgrote speler op de markt van accountants, belastingconsulenten en juristen.

Precies dat is onze kracht. De structuur van Fineko is overzichtelijk genoeg om het persoonlijke contact met de klant te bewaren, maar tegelijk hebben we de specialisten in huis om een aanzienlijke toegevoegde waarde te bieden.

Wij bieden ons cliënteel een geïntegreerd dienstenpakket aan in verschillende disciplines: accountancy, boekhouding, fiscaliteit, juridisch en bedrijfseconomisch advies.

Om onze voortdurende groei te kunnen doorzetten zijn we op zoek voor onze vestiging in Leuven naar een (m/v):

Ervaren Accountant

*Je zorgt voor de boekhoudkundige verwerking van de klantendossiers.

*Je bent het aanspreekpunt voor al de vragen van de klant (accountancy, fiscaal, advies,…)

*Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille.

*Je bent master of bachelor accountancy en je hebt een relevante ervaring in een soortgelijke functie of pas afgestudeerd.

*Je bent vertrouwd met courante boekhoudpakketten en je hebt een goede kennis van de MS-Office pakketten zoals Word, Excel en Outlook.

* Je bent gedreven en werkt nauwkeurig met zin voor detail.

*Fineko biedt een boeiende job in een aangename werksfeer.

*Je komt terecht in een ambitieuze werkomgeving met de kwaliteit van Big 4 omgeving, die je zelf mee kan uitbouwen en waar je kan rekenen op de ondersteuning van professionele collega’s.

*Je kan rekenen op flexibele werkuren en vakantieperiodes.

* Naast een marktconform loon met extra legale voordelen in functie van kennis en ervaring voorzien wij de mogelijkheid tot het volgen van een IAB opleiding.

Interesse?

Verstuur of mail dan je sollicitatiebrief en uitgebreid cv naar Fineko nv, t.a.v. Danny Timmermans, Toekomstlaan 38, 3600 Genk, tel. 089 32.95.40 – E-mail : [email protected].

www.fineko.be

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *