Expediteur Luchtvracht ()

Beschrijving:

RITMO behoort met haar 25 jaar ervaring tot de snelst groeiende onafhankelijke K.M.O. organisaties . Onze gespecialiseerde units Industry, Technics, Office, Callteam, Logistics, Maritime, Horeca, Food, Dienstencheques, Outplacement en Selection staan borg voor een snelle werving en plaatsing in zowat alle sectoren.

Een sterk doorgedreven individuele service naar onze klanten en werknemers is onze toegevoegde waarde en biedt u een uitstekende reden om kennis te maken met ons bedrijf.

* U behandelt op een zelfstandige wijze import dossiers van A tot Z.

* U bent mede verantwoordelijk voor de import operatie en financiële en commerciële activiteiten van de totale vestiging.

* U draagt zorg dat de binnenkomende opdrachten op juiste wijze worden behandeld.

*U draagt zorg, beheert en archiveert op de juiste wijze de (wettelijke) documentatie voortkomend uit en ten behoeve van de uitvoering van het transport, facturatie en douanehandelingen.

* U draagt zorg voor het inhuren van materieel en eventueel daarbij behorend personeel bij geaccepteerde toeleveranciers, na overleg.

* U zorgt voor het oplossen van problemen of onregelmatigheden die kunnen ontstaan tijdens het transport, facturatie en douane behandelingen.

* U geeft (ad-hoc) tarieven af aan klanten / agenten en draagt zorg voor een juiste documentatie en opvolging hiervan. Indien een (ad-hoc) tarief niet door hem/haar kan worden afgegeven zorgt hij/zij dat de aangevraagde tarieven bij de juiste persoon terechtkomen en worden opgevolgd.

* U heeft contact met klanten, leveranciers en overzeese agenten.

Ervaring in de sector.

* Eventueel vakgerichte cursussen.

* Engels, Frans, eventueel Duits.

* Contactvaardig.

* Flexibel.

* Een aantrekkelijk salaris naar ervaring.

* Een collegiale werkomgeving.

* Optie vast.

* Een bedrijf waarbij u een persoon bent en geen nummer en die hun medewerkers appreciëren voor hun geleverde prestaties.

* Werken in een stabiele organisatie.

* extralegale voordelen.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *