Field Service Engineer ()

Beschrijving:

SEW-EURODRIVE N.V., met vestigingen in Haasrode en Marche-en-Famenne is één van de wereldleiders voor elektromechanische aandrijfsystemen in België en Luxemburg en maakt deel uit van een Duitse groep. Met 70 personeelsleden wordt in de BeLux markt een omzetcijfer van meer dan 25 Mio € gerealiseerd. De klanten van SEW-EURODRIVE bestaan hoofdzakelijk uit eindgebruikers en machineconstructeurs die behoren tot de grote industrietakken: de chemie, de glas- en staalindustrie, de drank- en voedingsindustrie en de houtindustrie. SEW-EURODRIVE richt zich resoluut naar de toekomst en wil de markt van de elektromechanische aandrijftechniek blijven verrijken met innoverende producten. Voor een blik achter de schermen, surf je naar www.sew-eurodrive.be. Voor de vestiging in Haasrode is SEW-EURODRIVE op zoek naar twee enthousiaste (m/v):

Field Service Engineers

Function

Als Field Service Engineer maak je deel uit van de afdeling die verantwoordelijk is voor de product- en systeemverkoop. Na een intensieve inwerkingsperiode sta je samen met je collega’s in voor de voorbereiding en inbedrijfstelling van projecten, alsook voor technische interventies bij klanten.
Je neemt contact op met je klant om de interfacespecificaties vast te leggen en het voorbereidend intern op te starten. Door je vakkundige analyse van de klantensituatie, bied je adequate oplossingen voor storingen en voer je nauwgezet reparaties uit zowel bij de klant ter plaatse als binnen onze firma. Problemen aan toestellen en installaties, dienen zowel hardware- als softwarematig verholpen te worden. Indien nodig geef je telefonisch technische assistentie aan klanten en aan je collega’s. Op basis van een beurtrol, maak je deel uit van de 24 uren service. Op termijn, ben je in staat om technische of applicatiegerichte opleidingen aan klanten of interne medewerkers te geven.
Je rapporteert aan de business unit manager “Products & Systems” en maakt deel uit van een team van 5 personen.

Profile

Je beschikt over een hogere technische opleiding (bachelor of master) bij voorkeur in elektronica of elektromechanica en kan bij voorkeur terugblikken op een aantal jaren werkervaring in een technisch ondersteunende of klantgerichte omgeving. Kennis van elektriciteit met nadruk op motor-aandrijvingen en servotechniek vormt een pluspunt. Bovendien ben je bereid je te verdiepen in technische materies. Verder sta je bekend voor je focus op service, kwaliteit en efficiëntie en ben je ook kritisch en analytisch ingesteld. Je bent contact- en communicatievaardig en maakt jouw standpunt op een rustige en diplomatische wijze kenbaar. Je hebt oog voor commerciële opportuniteiten, werkt proactief en oplossingsgericht en hebt respect voor bestaande procedures. Als teamplayer ben je in staat om op constructieve manier samen te werken met collega’s van andere afdelingen. Je kunt je flexibel opstellen om op regelmatige basis te reizen naar klanten en bent bereid om occasioneel weekend-werk te verrichten in het kader van de 24u service. Een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels vervolledigt jouw profiel.

Offer

Bij SEW-EURODRIVE kom je terecht in een professionele, innovatieve onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je krijgt de kans om je kennis te verrijken door diverse trainingen en maakt deel uit van een dynamisch en enthousiast team binnen een organisatie met een informele bedrijfscultuur. Uiteraard hoort hierbij een aantrekkelijk loon aangevuld met een bedrijfswagen, een bonusregeling en extralegale voordelen.

Interesse? Geïnteresseerde kandidaten reageren via onze website www.jobsviasdworx.be. Voor meer informatie neem je contact op met SD Worx op het nummer 02/250.15.50.

Interested?

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *