Filiaalverantwoordelijke m/v ()

Beschrijving:

Desco is van bij de start in 1947 een familiebedrijf, het levenswerk van vier generaties. Nu nog steeds is desco een autonome Belgische onderneming met meer dan 380 medewerkers. Als groothandel en distributeur van badkamers, verwarming en installatiematerialen is desco de trouwe partner van meer dan 4000 vaklui. Desco ondersteunt dan ook 100% de professionele markt vanuit zijn verkoopunten verspreid over het land. Installateurs, architecten en eindgebruikers tonen hun waardering voor de no-nonsense aanpak van de marktleider van Vlaanderen.

Desco, met verkooppunten verspreid over het land, breidt uit en zoekt gemotiveerde medewerkers. Een descomedewerker is klantgericht, communicatief, flexibel en dynamisch. Ervaring in de sector is zeker een groot pluspunt.

Functieomschrijving

Na een grondige inwerkperiode om zowel desco, als onze klanten te leren kennen, word je verantwoordelijk voor een van onze filialen. Daar sta je in voor de dagelijkse organisatie en geef je leiding aan je team. Door je grondige kennis van sanitair en CV ben je het aanspreekpunt voor zowel klanten als personeel. Je onderhoudt het dagelijkse contact met klanten, en zorgt ervoor dat je hele team steeds klantgericht en flexibel te werk gaat.

Profiel

Je bent technisch onderbouwd door opleiding of ervaring (bij voorkeur in sanitair & cv), sterk commercieel met voldoende aandacht voor administratie en in staat leiding te geven aan een team.

Je hebt reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie

Interesse?

Zoek je een nieuwe uitdaging bij een werkgever die je naast werkzekerheid, doorgroeimogelijkheden en een aangename werksfeer een uitstekend salaris in overeenstemming met je bekwaamheden bezorgt?

Aarzel niet en stuur vandaag nog je motivatiebrief en cv naar [email protected]

of per post naar

Desco NV

tav. Pia Vanderstraeten

Bijkhoevelaan 2-4

2110 Wijnegem

sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld

www.desco.be

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.