Financieel-administratief medewerker met goede kennis Frans (4/5e) ()

Beschrijving:

Als medewerker financiën ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden voor de afdeling financiën. Een belangrijk deel van deze werkzaamheden zijn ondersteunend aan de Belgische vestiging van het concern. Bij werkzaamheden kan je denken aan:

•Uitvoeren van debiteuren- en crediteurenadministratie;
•Mede verantwoordelijk voor opmaak jaarrekeningen, perioderesultaten en statistieken;
oor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat met het volgende profiel:

•Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs, bij voorkeur in de richting van accountancy-fiscaliteit;
•Enkele jaren werkervaring op een soortgelijke functie ;
•Uitstekende vaardigheden met betrekking tot Word en Excel. Kennis van SAP is een plus;
•Uitstekende Nederlandse taalvaardigheid, maar ook in staat om klanten in het Frans en Engels te woord te staan;
•Kennis van de Duitse taal is een plus.
Minimum Bachelor Naast een goed salaris biedt onze klant jou aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid inwerktraject. Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met een open, informele en collegiale werksfeer waar jouw kennis en ervaring kan worden uitgebreid. Het gaat om een betrekking 32u per week (4/5e), dag is vrij te kiezen. Onze klant is gelegen aan de grensstreek boven Turnhout. Secretary Plus is reeds jarenlang de nummer één voor de selectie, rekrutering, uitzending, outsourcing en opleiding van managementassistants. Wij spitsen ons toe op jouw profiel en luisteren naar je behoeften en verwachtingen, op elk moment van je carrière.

Ook de bedrijfswereld volgen we op de voet. We brengen job- en carrièrekansen in kaart en matchen die met jouw talent. Zo vindt Secretary Plus voor jou steeds de optimale werkomgeving waarin je talenten maximaal tot ontplooiing komen. Deeltijds of voltijds. Vast, tijdelijk of op projectbasis. Een job en een loopbaan die helemaal bij je passen, daar tekenen wij voor.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *