Food Assessor ()

Beschrijving:

LRQA is een onderdeel van de Lloyd’s Register Group; een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld.

LRQA staat voor Lloyd’s Register Quality Assurance. LRQA onderscheidt zich door; business assurance, kennis en onafhankelijkheid en onpartijdigheid. LRQA heeft een uitgebreid pakket van professionele en onafhankelijke diensten, welke klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van hun managementsystemen. Door de toewijding, expertise en klantgerichtheid van de medewerkers garandeert LRQA dat managementsystemen efficiënter en effectiever worden. De medewerkers van LRQA maken het verschil!
 

Wij zijn op zoek naar een Lead Auditor (m/v) op het gebied van: Kwaliteits- en voedselveiligheids- managementsystemen in de voedingsmiddelenindustrie.

Als auditor toetst u zelfstandig of in teamverband managementsystemen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid ( zoals ISO 9001, ISO 22000, BRC, IFS, FSSC 22000 en Autocontrolegidsen).
U onderzoekt de implementatie van kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de algemene verbetering van deze systemen. Het verbreden en verdiepen van de samenwerking met de relaties vormt tevens een aspect van uw functie. Op basis van uw deskundigheid biedt u een meerwaarde in de ontwikkeling van onze dienstverlening.
 

Bent u de medewerker die wij zoeken?

  • Hogere opleiding (Bachelor of Master) op het gebied van voedingsmiddelentechnologie;
  • Minstens 5 jaar werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie en dit bij voorkeur in verschillende sectoren met voorkeur: zuivel, vlees, bakkerijen, dranken, eieren en/of olie/vetten;
  • Kennis van, of affiniteit met normen op het vlak van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid;
  • Management ervaring en klantgerichtheid;
  • Degelijke talenkennis (Nederlands, Engels, Frans) zowel mondeling als schriftelijk;
  • Analytisch inzicht en een pro-actieve ingesteldheid;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden; flexibel en dynamisch

 

Wat kunnen wij u bieden?

  • Een afwisselende functie binnen een solide én steeds groeiende internationale organisatie, die voortdurend werkt aan de ontwikkeling van haar dienstverlening én haar medewerkers;
  • De mogelijkheid om u, afhankelijk van uw competenties én ambities, verder professioneel te ontwikkelen;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met uw profiel.

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatieformulier op onze website.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website.

Meer informatie:
Wil je graag meer informatie over de vacature? Je kunt dan op werkdagen contact opnemen met Bart Nollen (Corporate recruiter), telefoonnummer +31 (0) 10 2248 599.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.