FULLTIME MEDEWERKER TELESALES ()

Beschrijving:

Neopost (www.neopost.be), met haar hoofdzetel in Parijs, is Belgische en Europese marktleider voor frankeer- en omslagvulmachines en tweede grootste leverancier van deze producten in de wereld. Zij is aanwezig in 15 landen en telt wereldwijd 5.500 medewerkers. Neopost NV, met haar hoofdkantoor in Zaventem, is een Belgische onderneming met als hoofdactiviteit het commercialiseren en technisch ondersteunen van postverwerkingsmachines aan B2B klanten. Zij staat gekend om haar klantgerichte benadering, een op maat gerichte service en technische ondersteuning. Om haar telesales team te versterken, is Neopost op zoek naar een (m/v):

Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch verkopen van producten van Neopost (zoals frankeermachines) voor de Belgische markt. Je hebt zowel in- als outbound contacten met bestaande klanten en prospects.

Profiel

Je bent commercieel gedreven en hebt bewezen zowel in ´new business´ als bestaande klanten resultaatgericht te werk te gaan.
Je bent een vechter en schroomt niet om de telefoon te pakken. Luisteren en gesprekken voeren gaat je gemakkelijk af. Als persoon ben je energiek, positief ingesteld en enthousiast om de resultaten te behalen Je werkt in een klein team waarbij samenwerken nauw luistert.

Uiteraard ben je al succesvol geweest in een baan in B2B telesales en/of vergelijkbare activiteiten en kan je dit ook tijdens een gesprek aantonen.
MS Office en CRM software zijn je bekend.

Nederlands en Frans zijn een vereiste voor het uitoefenen van de functie. Engels is wenselijk.

Maak deel uit van een internationale, dynamische groep

  • Neopost biedt je aangename en dynamische werksfeer waarbij de openheid en flexibiliteit van een KMO primeren, maar waarbij je omkaderd wordt door een multinationaal bedrijf;
  • Je krijgt de opportuniteit om jezelf te ontplooien binnen een groeiende organisatie en een succesvol team, dat zowel persoonlijk initiatief als teamspirit stimuleert en waardeert;
  • Je krijgt de kans om verschillende opleidingen te volgen en er zijn reële doorgroeimogelijkheden;
  • Je ontvangt een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse

Is je interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw motivatie en CV waaruit blijkt dat jij dé kandidaat bent voor deze job.Klik dan op de solliciteer-knop en stuur Uw ter attentie van Nicoline Tolhoek.

Neopost.be

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.