Gedreven Marketing Assistant regio Leuven ()

Beschrijving:

Voor één van onze internationale klanten, zijn we op zoek naar een Marketing Assistant met ervaring. Dit boeiende project zal het eerste van vele worden en aanvangen in januari. De geschikte kandidaat kan ten laatste midden maarti opstarten met een contract van onbepaalde duur. Een greep uit het takenpakket: – Ondersteuning bieden op verschillende (inter)nationale projecten – Ondersteuning bieden aan verschillende commerciele teams: Publiciteit, beurzen, contact met grafisch ontwerper, communicatie bureaus etc… – Perscontacten – Administratieve ondersteuning van het marcom-team: powerpoint presentaties helpen maken, beheer promomateriaal – Reservaties en boekingen (hotels, restaurants, vluchten, meetings) De geschikte kandidaat beschikt over volgende competenties: – Uitstekende kennis van het Nederlans, Engels aangevuld met een zeer goede kennis van het Frans – In het bezit van een Bachelor diploma (idealiter Office Management) – Enkele jaren ervaring als Marketing Assistant is een troef – Vlot beheer van MS Office-toepassingen – Open en communicatief – Betrouwbaar en integer – Sterke mate van aanpassingsvermogen en alertheid Verder wensen we kandidaten te ontmoeten die voor alle volgende projecten flexibel zijn en ernaar uitkijken om verschillende mensen, sectoren en bedrijfsculturen te leren kennen. Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt jou een droomjob als assistant op niveau met een aantrekkelijke verloning en alle bijhorende extralegale voordelen. Je wordt tewerkgesteld met een contract van onbepaalde duur en kan na een succesvolle proefperiode intekenen op een bedrijfswagen. We bieden bovendien een ruim pakket aan opleidingen doorheen het jaar en de mogelijkheden om een breed netwerk op te bouwen in de bedrijfswereld. Secretary Plus Outsourcing Solutions is ruim 5 jaar marktleider in het outsourcen van meertalige managementassistants.

Wil jij werken aan uitdagende projecten, bij één of meerdere bedrijven? Spreekt het je aan om specifieke taken in een bedrijf voor jou rekening te nemen? Sta je te popelen om een brede ervaring op te doen in uiteenlopende sectoren?

Mogelijkheden genoeg! Er is altijd wel vraag naar jouw talent. Omdat we gespecialiseerd zijn in jouw domein, kunnen we voor je de geknipte uitdaging vinden. Helemaal op maat van jouw competenties, wensen en verwachtingen.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *