Grafisch Designer (deeltijds) ()

Beschrijving:

Je draagt bij tot het grafisch uitdenken en ontwikkelen van het visual concept voor de JBC-shops en voor de uitwerking hiervan.

Je bent verantwoordelijk voor de verschillende grafische projecten binnen de afdeling Visual Merchandising zoals oa het etalage en instoremateriaal, de verpakkingeen , … en dit steeds vanaf de briefing tot het eindprodukt. Je verzorgt de correcties, de taalwissels en je werkt het ontwerp uit tot een drukklaar bestand.

In functie van het visual concept voor de shops, sta je in voor het uitvoeren en opvolgen van bestellingen binnen het vastgelegde budget, zodat alle materiaal tijdig beschikbaar is.

Het verzorgen van de eerste redactie van de window en instore communicatie aan de eigen afdeling, de shopmanagers en etalagisten behoren ook tot je verantwoordelijkheden.

Je houdt je voordurend op de hoogte en analyseert trends op vlak van design & interieur, winkelinrichting, Visual Merchandising, windows, … en het maken van een eigen overzichtelijke vertaling hiervan voor de JBC shops.

 

  • Je hebt bij voorkeur een diploma van Master in de grafische vormgeving of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Ervaring in fashion retail is een plus.
  • Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, Indesign) kent geen geheimen voor jou en je kan ook vlot overweg met MS Office.
  • Je bent modebewust en je kan je goed inleven in onze doelgroep.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden,  zowel mondeling als schriftelijk, en uitgesproken grafische kwaliteiten.
  • Je bent een gedreven persoon die op een gestructureerde en pro-actieve manier zijn werk aanpakt en goed in team kan functioneren.
  • Je bent 3- talig (Nl, Fr, En).
  • Dit is een deeltijdse jobaanbieding voor 3 dagen /week. 

 

Een aantrekkelijke job met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een atmosfeer die mode ademt. Je krijgt de kans om mee te groeien in een jong, dynamisch, sterk groeiend en toekomstgericht Belgisch bedrijf.  Aangename collega’s, aantrekkelijke arbeids-voorwaarden, professionele ondersteuning en opleidingen maken tevens deel uit van deze jobaanbieding.

Wil je deel uitmaken van het JBC Team?
Registreer je gegevens online via jobs.jbc.be

JBC is een op en top Belgisch familiebedrijf en brengt internationale modetrends op maat van de Belgische klant in meer dan 131 winkels verdeeld over België, Luxemburg en Duitsland. Op ons hoofdkantoor in Houthalen (Limburg) werken 250 gedreven medewerkers. JBC ontwikkelt samen met hen een gevarieerd aanbod van eigentijdse, comfortabele collecties voor ‘hem’, ‘haar’ en ‘de kids’.

Als groeiend bedrijf is JBC steeds op zoek naar enthousiaste professionals om met elkaar een sterke collectie, boeiende communicatie, vernieuwde winkels en commerciële acties neer te zetten. Momenteel zijn wij op zoek voor ons hoofdkantoor in Houthalen (Limburg) naar een dynamische
Grafisch Designer (deeltijds) (m/v)

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *