Hoofd Projectleider ()

Beschrijving:

Naast de planning van eigen werven beheer je de werfplanningen binnen een business unit. Je verdeelt de binnenkomende orders over verschillende projectleiders maar neemt ook projecten voor eigen rekening. Je staat dus enerzijds in voor projectmanagement van a tot z, van na de verkoop tot oplevering van de werf. Daarbij komende de gekende taken zoals het bewaken van de bouwtechnische uitvoering, leiden van de werfvergaderingen, aansturen van de werfleiders, enzovoort. Anderzijds begeleid je een team van projectleiders en junior projectleiders en coacht hen in hun dagelijkse activiteiten en de aansturing van hun team. Je bent verantwoordelijk voor het budget en rendement binnen de business unit en bewaakt de grenzen.

Als ingenieur bouwkunde heb je 5 tot 10 jaar relevante ervaring in bouwkundige projectrealisaties. Ervaring met betonherstellingen en burgerlijke bouwkunde is gewenst. Met je persoonlijkheid en sterk technisch bouwkundig inzicht heb je leidinggevende en coördinerende skills (en ervaring). Je denkt mee met de firma maar staat anderzijds ook met de voeten op de grond. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt strategisch mee met de onderneming.

Hierbij geniet je een verantwoordelijke functie gekoppeld binnen een sterke en groeiende groep. Dit gekoppeld aan een ruim salarispakket met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen, laptop, gsm, groeps -en hospitalisatieverzekering en een winstdeelname.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant is een groeiende bouwonderneming binnen de provincie Antwerpen. Door de groei van deze specialistische aannemer kijken wij uit naar Hoofd Projectleider (m/v).
 

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.