Hoofd Projectleider ()

Beschrijving:

Naast de planning van eigen werven beheer je de werfplanningen binnen een business unit Restauratie. Je verdeelt de binnenkomende orders over verschillende projectleiders maar neemt ook projecten voor eigen rekening. Je staat dus enerzijds in voor projectmanagement van a tot z, van na de verkoop tot oplevering van de werf. Daarbij komende de gekende taken zoals het bewaken van de bouwtechnische uitvoering, leiden van de werfvergaderingen, aansturen van de werfleiders, enzovoort. Anderzijds begeleid je een team van projectleiders en junior projectleiders en coacht hen in hun dagelijkse activiteiten en de aansturing van hun team. Je bent verantwoordelijk voor het budget en rendement binnen de business unit en bewaakt de grenzen.

Binnen jouw kennis en ervaring heb je een mix van bouwkunde enerzijds in combinatie met monumentenzorg en restauratie anderzijds. Je hebt ervaring met het leiden van projecten. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail en kan meedenken naar technische haalbaarheid, nieuwe materialen en werkmethodes. Door je persoonlijkheid en ervaring kan je daarnaast ook een team sturen en coachen om te komen tot knappe projectrealisaties. Je denkt mee met de firma maar staat anderzijds ook met de voeten op de grond. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt strategisch mee met de onderneming.

Hierbij geniet je een verantwoordelijke functie gekoppeld binnen een sterke en groeiende groep. Dit gekoppeld aan een ruim salarispakket met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen, laptop, gsm, groeps -en hospitalisatieverzekering en een winstdeelname.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant is een groeiende bouwonderneming binnen de provincie Antwerpen. Door de groei van deze specialistische aannemer kijken wij uit naar Hoofd Projectleider (m/v).
 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *