ICT servicedesk engineer ()

Beschrijving:

De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met zo’n 700 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35 000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid …). Voor onze ICT-afdeling in onze hoofdzetel in Leuven – Heverlee (researchpark Haasrode) zijn we op zoek naar een (m/v) ICT Servicedesk engineer.

Jouw uitdaging

Je wordt ingeschakeld in onze ICT-afdeling, die bestaat uit 3 teams en een 20-tal medewerkers telt. Samen met de collega’s van het team infrastructure services sta je in voor het installeren, optimaliseren en monitoren van de totale ICT-infrastructuur (centraal en in de 9 regionale vestigingen).

Jouw takenpakket omvat :

  • Ervoor zorgen dat onze eindgebruikers hun toepassingen optimaal kunnen gebruiken. Het geven van gebruikersondersteuning en waar nodig problemen oplossen vormt daarbij jouw kerntaak;
  • De installatie en configuratie van werkstations : Apple iMac & Macbook Pro, Windows PC’s, smartphones (Samsung Galaxy, iPhone) & tablets (iPad) ;
  • ICT inventaris beheer ; het up to date houden van de ICT-inventaris, stock checks, items onder minimum stock bijbestellen,…
  • Meehelpen bij de implementatie van nieuwe technologie (hard- en software).

Jouw profiel

  • Je bent bachelor / graduaat informatica of gelijkwaardig door ervaring
  • Een eerste ervaring in een servicedesk omgeving is een pluspunt
  • Je hebt een passie voor preventie en draagt onze kerncompetenties loyaliteit, samenwerken, gedrevenheid en kennis delen hoog in het vaandel
  • Je beschikt over vlotte communicatieve en sociale vaardigheden en een servicegerichte ingesteldheid
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en getuigt van een oplossingsgerichte aanpak
  • Je kan zowel in team als zelfstandig vlot en resultaatsgericht functioneren

Ons aanbod

Wij bieden jou een gevarieerde job in een stabiele, uitdagende werkomgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling (o.a. door deelname aan opleidingen).

Voor deze functie is een aantrekkelijk verloningspakket voorzien. Dit bestaat uit een marktconform loon aangevuld met verschillende extralegale voordelen : maaltijdcheques, extralegale kinderbijslag, groeps- en inkomensverzekering en een interessante verlofregeling.

Wil jij aan de slag bij dé referentie in preventie?

Bijkomende informatie over deze functie kan je opvragen bij David Vanneck , ICT Infrastructure & Services manager ([email protected]).

Jouw sollicitatie bezorg je aan Sandra Cordemans, adviseur HRM ([email protected]), Interleuvenlaan 58, 3001 Heverlee – tel. 016/390 591.

Bijkomende informatie over Groep IDEWE vind je op www.idewe.be

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *