Ingenieur of bachelor elektromechanica/automatisatie ()

Beschrijving:

De wereld van de automatisatie boeit u en u geeft graag kennis door aan klanten? Automotion NV is het competence center van multinational Schneider Electric en groeit jaar na jaar. Voor hen zijn wij op zoek naar een Support engineer.

Automotion, opgericht in 1993, legt zich toe op motion control en automatisatie oplossingen voor machinebouwers.
Automotion is het competence center van Schneider Electric. Zij staan in voor het gehele traject met klanten: verkoop, software engineering, implementatie en nazorg. Elk project is maatwerk! Schneider Electric beschikt over een zeer uitgebreid gamma producten die geproduceerd worden in Duitsland.
Zij combineren dit gamma met doorgedreven expertise in software ontwikkeling, professioneel advies en deskundige service. Met hun know-how maken ze het verschil.
Het kleine en dynamische team munt uit in snel en accuraat reageren. Elk project is samenwerken met de klant op lange termijn. Hun klanten zijn machinebouwers met toepassingen in zeer verscheiden sectoren.

Als Support engineer bent u het aanspreekpunt bij uitstek voor de klant. Trainingen uitwerken en geven, first line support verlenen zijn uw belangrijkste taken. U bent spilfiguur tussen de sales engineers (2 personen), de ingenieurs automatisatie (3 personen) en de klant. Uw hoofdfocus zijn de nieuwe klanten. Hen vertrouwd maken met de technologie van Schneider Electric is uw doel. Na een intensieve opleidingsperiode in Duitsland en in Brussel neemt u volgende taken op:

– voor nieuwe projecten en nieuwe klanten werkt u aangepast cursusmateriaal uit op basis van de beschikbare documentatie van collega’s in het buitenland
– u coördineert de organisatie van de cursussen
– u geeft de trainingen aan de klanten
– u ondersteunt het ingenieursteam door de eerste lijnsvragen van klanten te beantwoorden
– u overlegt intensief met de ingenieur die het project technisch uitwerkt om inzicht te verwerven in het project.
– u werkt in een pure b2b omgeving: klanten situeren zich in grote verscheidenheid van sectoren (voeding, farma, chemie,….).
– u consulteert de productspecialisten van Electric Schneider in Duitsland.

– u bent industrieel ingenieur of bachelor elektromechanica of evenwaardig door uw interesse voor ‘motion control’!
– u bent geboeid zijn door de wereld van de motoren/aandrijvingen, regeltechniek, PLC&PC programmatie, robotica.
– u werkt graag documentatiemateriaal uit voor de cursusssen.
– u hebt een goede kennis van het Engels en een goede basis Frans en Duits.
– Persoonlijkheidskenmerken: service-minded, communicatief, sociaal, klantgericht, nauwkeurig,  samenwerkend, probleemoplossend.

– Groeibedrijf, open cultuur, directe communicatie, gedreven medewerkers, vlakke organisatie.
– Doorgroei is mogelijk op jobinhoudelijk vlak (technische kennis) of in technisch-commerciële richting.
– Gevarieerde jobinhoud, veel contacten met klanten zowel telefonisch als ter plaatse, grote zelfstandigheid in de functie, veel vrijheid. De meeste opleidingen worden in Lovendegem georganiseerd.
– Intensieve samenwerking binnen het team en met de klant.
– Competitief loonpakket en winstdeelname.

Interesse? Stuur uw motivatiebrief en CV tav. ing. Filip Bauwens naar [email protected] . U kan rekenen op een snelle en discrete behandeling van uw kandidatuur.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *