installateur cv en sanitair m/v ()

Beschrijving:

Onze klant is een bedrijf gelegen te Balen en gespecialiseerd in verkoop en plaatsing van sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Om hun team te versterken, zoeken wij een installateur cv en sanitair.

Je installeert, herstelt en onderhoudt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers, toestelen voor waterverwarming, installaties voor centrale verwarming, verwarmingsketels,… Je bewerkt en legt de nodige leidingen: buizen op maat snijden of zagen, ontbramen en buigen; allerlei verbindingen maken en monteren. Je monteert sanitaire toestellen zoals kranen, wastafels, douches, toiletten, thermostatische kranen,… Je zorgt voor de aansluiting van de installatie op diverse energienetten, regelt branders af en installeert klimaatregeling. Je doet ook het onderhoud en herstellingen.
Hierbij pas je de veiligheidsregels strikt toe.

Je hebt een opleiding richting centrale verwarming en sanitaire installaties of koel- en warmtetechnieken. Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent bereid om zowel buiten als binnen te werken. Je bent flexibel.
Indien je beschikt over een VCA-attest is dit een pluspunt. Voltijds contract in een dynamisch, bloeiend bedrijf met kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode.

Actief Interim : VG.20/BUP – W.INT.033 – B-AA04.020
Actief Construct: VG.806/BC – W.INTC002 – B-AA04.019
Actief NV : 01018

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *