Instrumenttechnieker (m/v) ()

Beschrijving:

Total Raffinaderij Antwerpen is de grootste, meest complexe raffinaderij van de Total groep, en de tweede grootste raffinaderij in Europa. Door haar ligging in de Antwerpse haven kan zij producten verzenden via zeeschepen, lichters en pijpleidingen. Een raffinaderij is een bijzonder complex geheel waar mensen met de meest uiteenlopende specialiteiten samenwerken. Total Raffinaderij Antwerpen is dan ook een bijzonder dynamische onderneming die +/- 1000 gespecialiseerde medewerkers tewerkstelt. In haar bedrijfscultuur staat de mens centraal: het talent van haar medewerkers en de vlotte manier waarop samengewerkt wordt, zijn daarbij van essentieel belang.

Na een grondige opleiding in de raffinaderij bestaat je dagtaak hoofdzakelijk uit het regelmatig onderhouden en herstellen van de instrumentatie van de procesinstallaties. Dat gaat van DCS/PLC-systemen tot en met de veldinstrumenten. Je zal met andere woorden instaan voor het uitvoeren van het onderhoud van alle types instrumenten zoals druk-, debiets-, niveau-, temperatuur-, trillings-en alarminstrumentatie, regelkleppen, DCS en regelaars. Je ontplooit de nodige initiatieven om op uitvoerend niveau verbeteringen voor te stellen. Je werkt in dagverband.

Je hebt een bachelor diploma Meet-en regeltechnieken, Elektromechanica of Elektronica op zak of gelijkwaardig door ervaring en hebt oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Ervaring, zoals technische kennis van alle types veldinstrumenten, communicatiebus-en DCS-systemen en Programmable Logic Controllers en kennis van procesindustrie en storingsdiagnostiek strekken tot aanbeveling. Je bent contactvaardig, flexibel, assertief en hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheid.

Voor ons zijn motivatie, competenties en vaardigheden belangrijker dan leeftijd, geaardheid, handicap, etnische afkomst of nationaliteit. Wij moedigen dan ook iedereen aan om te solliciteren.

 

Een uitdagende en afwisselende functie in een succesvol internationaal bedrijf met een stevige dosis verantwoordelijkheid en reële doorgroeimogelijkheden. Je geniet van een permanente vorming en opleiding. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris (uurloon) aangevuld met extralegale voorwaarden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *